UN AN NOU FERICIT

                    Gandeste-te la trecerea dintre ani,ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. E CUMPANA DINTRE ANI! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! 
„Când ultimele zile cad,
Din miile de calendare,
Se-aprind steluţe-n crengi de brad,
Ca semn de mare sărbătoare,
Când toţi urează celor dragi,
Cuvinte de iubire,
La fel vă urez şi eu acum:
MULT NOROC ŞI FERICIRE!”








                                         LA MULTI ANI  TUTUROR !

Comentarii

  1. Numai lucruri bune sa iei si tu cu tine in Noul An,sa fii senina si cu sufletul cald, asa cum te stiu,minunea mica sa-ti fie sanatoasa,norocoasa si voioasa si sa aveti numai clipe de bucurie si implinire!Va imbratisez cu mult drag!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un An Nou fericit, mai bun, mai usor, mai dragastos si mai sprinten...e anul Iepurelui!!!
    Pup fetitele dulci ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, draga mea! Sa aveti un An Nou foarte bun, sa fiti sanatosi si fericiti! Sa aveti parte numai de bucurii si cum ai spus si tu, sa lasati grijile in anul care se incheie. Karinuta sa va bucure inimile in fiecare zi, sa aveti putere sa o cresteti si va mearga bine in toate!
    Te pup si imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Multumesc ,Oana.O sa fie inca un an greu,dar sa avem multa sanatate sa le trecem pe toate.In rest, mergem cu pasi vioi inainte si sa speram ca vom fi mai buni decat acum.Va imbratisez cu drag de la mic la mare fara exceptii de data asta,hi,hi.
    @Liana,multumesc mult si sper sa fie cum spui tu,ca zici bine.Nu stiam ca este anul iepurasului,merci.Sa dea Domnul si la voi sa fie la fel.Fetele te imbratiseaza.
    @Lumi,multumesc mult pentru urari.Eu las grijile,dar nu stiu daca o sa ma lase ele pe mine.Insa una peste alta ,sper sa fie un an bun si pentru voi,pentru toti si pentru noi pe langa restul lumii.Pupici si imbratisari pentru fetele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani draga Bea!Multa sanatate ,fericire si noroc la toata familia.Sa dea Dumnezeu sa aveti un an mai bun ca acesta din toate punctele de vedere.Multa intelepciune.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc tare mult pentru urari,Mirela.Iti doresc si tie ca toate dorintele tale sa se implineasca si sa ai multa sanatate,ca-i mai buna decat toate.Te pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani ,cu sanatate multa,fericire si impliniri!
    Un an nou cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Bea! Un an bun va doresc, cu sanatate si impliniri! Toate cele bune pentru 2011! Va pup, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani iti doresc tie si frumoasei tale familii. Va pup cu mult drag pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bea sa ne vedem virtual in noul an la fel ca si pana acum!!!!!Multi ani binecuvantati de aici inainte!!!!!Doamne ajuta!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragele mele:Janet,Anda,Ramona si Corina,va multumesc din suflet pentru urari si va doresc ce-mi doresc si eu(sau aproape).Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un an nou cu multe bucurii si impliniri ,tie si celor dragi!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Bea, sa aveti si voi un an mai bun, cu impliniri, suflete bogate in bunatate, dragoste si liniste in casa! Va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Artlotus si Mariana,va multumesc pentru urari si va doresc sa aveti un an plin de tot ce va doriti,cu multa sanatate.Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !