The Usborne- Big book......


              Desi se spune ca ar fi primavara si am facut urarile de rigoare, timpul ne contrazice si este frigut, vreme urata ce ne tine in casa. Daca stam in casa este necesar sa avem si activitati :) .
Pai cine credeti ca a avut grija de noi sa avem ?! Evident, tanti Alinutaaaaaa ! Pai sa va povestesc....
            A fost o data ca niciodata si inca este si va fi, o prietena draga, ce ne-a trimis cadou de Craciun o carte" Big book of christmas things to make and do"  . La acea vreme n-am stiut ca ea a devenit distribuitor de astfel de carti pe care le puteti gasi aici , am aflat ulterior si tare ne-am bucurat cand am primit si noi una. Si cum Karina se plictisea, ne-am apucat de lucru ce-si dorea de mult sa faca. Desi castelul este un calendar de advent, noi nu l-am conceput chiar asa. Ne-am descurcat cu ce-am avut prin casa si iata ce ne-a iesit, cum a fost in viziunea noastra ! Sunt nerabdatoare sa-mi spuneti cum m-am descurcat cu Karina ! E atat de incantata ....nu sunt cuvinte sa va spun cat ! :)
Clik pe poza pentru marire !
                                          Multumim din suflet Alina pentru acest cadou minunat ! :*
             Eu va recomand cu mare drag aceste carti , contin o multime de activitati frumoase si interesante. Sa va prezint un pic ce avem noi. Cartea are 128 de pagini, frumos colorate, cu pagini de calitate, lucioase. Contine calendare de advent, o multime de decoratii pentru craciun, 750 de stickere, cum sa realizati felicitari de craciun, dar spre surpriza mea sunt si retete specifice craciunului. Iata si cateva imagini care va ajuta sa va formati o mica parere despre carte.
Daca va plac genul acesta de carti puteti lua legatura pentru comenzi aici !

Comentarii

  1. Va urez o primavar frumoasa si nu va intristati, primavara va veni, e la usa... doar ne incearca rabdarica noastra :)) si la noi nu e prea primavara, insa incercam sa ne bucuram de cum e :)

    Cartea e superba si ma bucur ca aveti persoane care va pot alinta cu astfel de cadouri :)
    Pupicei de la Liuba si sa activati cat mai mult!!! xxx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primavara frumoasa si tie ,draga noastra Liuba :* ! Nu ne intristam,din contra,Kari s-a bucurat,asa ca misiune indeplinita ! :)
      Cat despre rasfat...Alina mereu ne rasfata...asa ca multumesc Domnului ca am prieteni minunati,asa cum esti si tu care nu uiti de noi !
      Te imbratisam !

      Ștergere
  2. Ce frumos ați lucrat! Eu la început am crezut că e un castel din carte. Deci chiar foarte frumos! vă pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihiii, nu e cartea, e "opera" noastra :) ! Ma bucur ca-ti place !Va imbratisam !

      Ștergere
  3. opera de arta!!!!! bravo!!! nu prea te vad "bine"...cred ca nu mai scapi de karina.parca o vad alergand dupa tine"mami, facem si noi o activitate"? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, multumi :* ! Draga Vio, cam asa se intampla, mai zice ca nu vrea la gradi ca sa stea sa se joace cu mine, greu ! Va pup cu drag !

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !