Tanti Nina si concursul

          Ei, in ultima vreme se pare ca doar concursurile ma mobilizeaza ! :))
Sa incepem cu inceputul ! O cunoasteti pe "tanti" Nina ? Desi veti spune ca nu, aflati ca da, poate nu toata lumea, dar o mare parte o stiti. Sa va explic: "Tanti" Nina este draga noastra prietena care face bunatati, care ne invata diverse despre ce este natural si care  ne provoaca ! Cum Karina mea nu stie sa-i spuna Alina, a botezat-o.....exact, tanti Nina si o spune atat de frumos incat imi vine s-o rod. :)
 Acum trebuie sa va spun ca" tanti Nina" ne-a provocat la un concurs interesant amintiri-si-dorinte ! Ceea ce am facut noi este legat chiar de ea . Probabil va amintiti cand va spuneam acum multa vreme ca am castigat un dar de blog de la ea, iar acum , odata cu participarea la un alt concurs mi-a daruit din nou o multime de "nebunii" numai bune sa te apuci de lucru.

Lucrarea cu care particip este a Karinei, desi am ajutat-o si a fost alegerea ei  (i-am pus la dispozitie materialele si a ales) .
O amintire foarte placuta si intensa pe care o are Karina este legata de Alina, cu care am avut bucuria sa ne intalnim. In plus, pachetelele pe care le-am primit cu "bunatati" de la ea s-au lasat mereu cu bucurie in sufletul copilului meu. Drept urmare am facut o creatie cu materialele primite in timp si nu numai, iar dorinta noastra pentru viitor este ca "tanti Nina" sa stie ca un suflet mic si iubitor este cu gandul la ea si toata dragostea ! :>:D<

Comentarii

  1. Mai dragele, Karina si Beatrice, voi vreti musai sa ma vedeti plangand. Am citit cu emotie si am surprins toata dragostea si tot entuziasmul. Ultima parte m-a terminat! va pup si va imbratisez cu drag si .... abia astept sa ne revedem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca plangi de bucurie inseamna ca am reusit sa-ti transmitem esentialul, mai ales entuziasmul cu care a facut Karina( fiindca i-am explicat ce facem, a fost cu mutrita luminoasa pe tot parcursul cat am "lucrat "). Ma bucur ca am reusit sa te luam prin surprindere asa un pic :D
      Eu ca eu,dar de Karina nu mai spun,mereu isi aminteste si clar abia asteptam se ne iei "ca din oala" din nou ! :))Te imbratisam si noi !

      Ștergere
    2. Da, Karina mi-a transmis bucuria si m-am exprimat gresit,corect,emotie ! :)

      Ștergere
  2. Foarte frumos Bea. Vad ca si in cazul tau amintirile frumoase fac ca creativitatea si vorbele sa zburde nestingherite aducand bucurie.
    Succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo,Karina!Eu n-o cunosc pe "tanti Nina" dar sunt convinsa ca mami tau are dreptate! Felicitari pt creatie si pt faptul ca "stii" de cine sa te lipesti :P

    (ghilimele pt ca...zic eu,copilu' mai mult simte decat stie :) )
    cu mult drag va imbratisam si noi (Violeta,Ioan si Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumi Violeta, multumim !
      Cat despre "lipit", Karina a cunoscut-o si placut-o, cum ai s-o faci si tu, garantez .Dar copiii chiar "simt" ! :)
      Imbratisez toata gasca de la mic la mare.:*

      Ștergere
  4. Foarte frumoase! Unde-i inima si talent, se vede! ...Iar la voi totul e de doua ori mai mult! Va doresc succes si va imbratisez cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, multumim frumos si intoarcem imbratisarile dragilor ! :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !