Ce-am mesterit !


          Eiii , cand omul n-are de lucru (asta in ghilimele fie spus :) ) isi face, apoi ce face cu mana lui se numeste lucru manual ! Cam asta am facut eu, dar in sensul bun !
          Aveam la bucatarie 2 suporturi pentru cutite din lemn, care ajunsesera cam...nu tocmai pe placul meu. Asadar mi-am pus barbatul sa le slefuiasca, pentru ca aveam in gand sa le fac eu ceva. Zis si facut, doar ca zaceau de ceva vreme  si sotul ma tot ameninta ca le da cu lac si gata ...asta daca nu le "rezolv".
Asa azi, asa maine, pana am hotarat ca-i pacat sa nu rezolv problema. Luasem eu niste servetele frumoase (aveau alt scop, dar tot de infrumusetat ) si m-am pus pe treaba. Iaca ce-a iesit din cele 2 suporturi !!



Credeti ca asta a fost tot ! Da' de unde ?! Navigand pe FB, sunt niste doamne care personalizeaza tacamuri ce au fost vazute si de Karina ! Tot am spus ca voi cumpara, insa n-am reusit. Deoarece eu am "cochetat " si cu Fimo, aveam cateva culori, m-am hotarat sa pun  in practica cu cele avute si sa-i fac copilului deoarece stiu ca i-au placut foarte mult. N-a iesit perfect , neavand mana formata, iar furculita (caci asta am facut )este mai "grosiera"  fiindca asa avea manerul lat, dar satisfactia a fost maxima in momentul in care mi-a spus Karina asa: "Mec mami, e moasa ! " si a pupat furculita facuta. Bine, declaratii au fost mai multe si dulci, cu pupaturi si tot tacamul ! Apoi cand a luat cina, manca si pupa furculita, a fost delicioasa. In plus am scris numele ei cu material fluorescent si seara inainte de culcare s-a bagat sub paturica sa vada scrisul pe intuneric. Incantarea a fost maxima pentru ... tanam...



  Sper sa revin cu mai multe astfel de postari, chiar mi-e dor de asa ceva ! Va pup pe toate, fete dragi si sa ne auzim curand (stiu ca am mai zis, dar sper ) !


                                                           O ZI MINUNATA SA AVETI !





Comentarii

  1. Beaaaa vai ce lucrusoare frumoase ai facut!!!! si ce ma bucur sa te citesc pe blog:D!!!
    iar Karina are cea mai frumoasa furculita !! pe bune:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga mea Ruxi, sper sa devin mai harnicuta la capitolul postat si creat! Acum Karina asteapta sa-i mai fac,deci trebuie sa ne laudam si cu linguri,lingurite si ce-o mai fi ! :))
    Te pupam dulce !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt superbeeee, felicitari pentru realizari ! pai cum sa nu pupe Karina furculita cind ai facut-o asa de frumoasa, e minunata !

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti tare talentata si harnicuta! Bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Saru'mana Geta,adevarul e ca-mi place si mie, hihihiii !Te pupic !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, nu-s precum as vrea,dar merge !Daca incerci,ai sa vezi ce talente ascunse ai si tu !Te pup draguta mea si pe scumpul tau !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoase sunt toate! Si ce dulce ti-a multumit Karina! Pup micuta si pe mamica ei talentata

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt super toate lucrarile si cea cu srvetelul dar si lingurita Karinei! Sa le folositi sanatoase.
    Imi plac culorile alese la lingurita! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. SUPER idei! absolut geniala treaba cu îmbracatul suportului de cutite. Ia sa "copiez" si eu modelul! si eu îl tot ascund ;)
    sa ai un weekend fain! pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Ana draga, stie sa se bucure,sa arate si chiar nu-i pot rezista !Intoarcem pupiceii la fetele frumoase si cu bucle minunate !

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim Corina ca apreciezi efortul,dar prin exercitiu sper sa imbunatatesc tehnicile !Te pupic cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen nu mai e nevoie sa-l ascunzi,il slefuiesti,alegi un servetel frumos si vezi ca e un adeziv special pentru tehnica servetelului.Iti trebuie servetel in 3 straturi si lasi doar unul,cel cu model.Sper ca am fost destul de clara,daca nu sa ma intrebi.Sa ai spor si abia astept sa vad ce-ai facut.Pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumoase sunt...ar trebui sa faci o afacere din asta.Chiar ai talent.Imi place mult cum au iesit.Felicitari si multi pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Catalina,ma bucur ca-ti plac,iar viitorul cine stie ce mai aduce cu el! Multumesc si intorc pupiceii !

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot ce iese din mana ta e de calitate !

    RăspundețiȘtergere
  16. @Loredana,cred ca esti tu prea draguta cu mine !Imbratisez fetele frumoase !
    @Dana,multumesc mult,ma mai "distrez" si eu cu lucruri care ma incanta !Te pup cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  17. Cea mai bune idee atunci cand ceva nu iti mai place este sa il reconditionezi, sa ii dai o viata noua. este ca si cum ti ai cumparat ceva nou. Felicitari. Esti o talentata! Iar furculita micutei Karina este adorabila. Intrebarea mea (tehnica, desigur) este urmatoarea: ai bagat furculita cu totul in cuptor? nu s a intamplat nimic? a ramas lipita pe suport? am avut si eu o tentativa de fimo pe o bratara si nu iti spun ce rezultat dezastruos am obtinut. Pupici si spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Vavaly,chiar asa este si-ti multumesc pentru aprecieri ! :*
    Tehnica este: imbraci cu fimo tot obiectul/coada, introduci obiectul in cuptor la 110 grade pentru 30 min.Lasi la racit si dai sau nu cu lac.Probabil a fost temperatura prea mare si s-au copt prea tare,ma gandesc, fiindca nu vad alt motiv sa nu-ti iasa.Pup si-ti doresc spor si tie !

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred mai degraba ca am "uitat" eu obiectul in cuptor prea mult si s a bronzat cam tare. oricum nu am mai repetat experienta :)). m am lecuit.

    RăspundețiȘtergere
  20. Posibil,dar merita sa mai incerci,ies lucruri tare frumoase!:*

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte frumoase Beatrice! Sunt minunate! Sunt tare tare curioasa cum ai facut furculita. Poti da mai multe detalii? Am doi doritori langa mine care vor sa stie ;)) pupi

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand ziceam de detalii ... ma refer la Kitty ... ai modelat tu sau ai avut vreo forma?

    RăspundețiȘtergere
  23. Saru'mana Alina, creste inima ce succes are furculita :)) !
    Le-am facut cu fimo,imbraci coada cu pasta,faci modelul pe care il doresti,aplici,bagi la cuptor ,il racesti si dai sau nu cu lac(eu am dat).Poate fac un tutorial la restul.:*

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca sa fiu aproape de realitate am luat desenul de pe net,n-am mai exersat desene,deci mana nu e formata.

    RăspundețiȘtergere
  25. Creativ si frumos. Imi vine sa strang toti copii la piept care se bucura de lucrurile pe care le primesc asa cum sunt ele si nu sunt razgaiati si cuantifica lucrurile si plang dupa ce nu au.
    Ai un copil minunat, mi-au luminat sufletul relatarile tale despre fetita ta si pupaturile de pe furculita!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc Miha.ela ! Probabil copiii sunt dupa cum ii invatam si spre bucuria mea,Karina stie sa-si exprime sentimentele,in plus noi suntem oamenii care se bucura pentru lucruri marunte,are modele :) ! Sa-ti mai spun ca seara la culcare ne giugiulim si ma pune sa o strang tare,tare,imi zice s-o mananc....
    Ma bucur sa stiu ca ai citit cu placere si te pupam dulce si pe tine ! :*

    RăspundețiȘtergere
  27. înca nu am ajuns la bucatareie, dar urmeaza! ;))
    http://vis-si-realitate-2.blogspot.de/2012/08/o-rezolvare-eleganta.html

    Sa ai un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  28. Carmen chiar sunt mandra ca am fost "inspiratia" ta :) ! Cum spuneam,abia astept sa vad si restul!

    Multumesc si intorc urarile insutit! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !