Cu dedicatie..........

Multumim Alina ! :*
         
  Asa cum spuneam acum ceva vreme, sunt cu "restante" la postari, insa din fericire pentru mine se apropie de final "restantele" si nu pot decat sa ma bucur si sa fiu multumita sufleteste.
Desi ma repet, dar de cand am acest blog am descoperit oameni minunati, cu suflet mare si frumos, de la care am invatat multe.

            Ei, unul din acesti oameni este si Alina de la care am invatat multe lucruri, fiind si colega de breasla ,ca pot spune si asa :D ("prietenii stiu de" ). Revenind la subiect, inainte de sarbatori, draga de ea ne arata ce mai mestereste si chiar o laudam cat este de harnicuta. Dar ce credeti, ea mesterea pentru noi, iar rezultatul este acest minunat tutu purtat cu mandrie de iubita mea, care de incantata ce este de cate ori imbraca obiectul vestimentar este intr-o continua miscare. Din acest motiv pozele nu sunt foarte clare, dar sunt foarte sugestive (zise cioara) ! Alina draga, pozele sunt cu dedicatie speciala pentru tine, alaturi de zambetele si fericirea care se vad ! :*
            Dar nu s-a oprit totul aici, de fapt a fost o poveste draguta cu acest pachet. Daca retin bine, pachetul a ajuns exact in ajunul Craciunului. Suna interfonul, raspund. O voce barbateasca imi anunta ca este curier. Din obisnuinta, fiindca mai primesc colete prin curierat deschid, era chiar baiatul care aduce de obicei, deci ne si stiam. Il intreb evident de la cine, iar el amuzat imi zice de la MOS CRACIUN, sa ma uit pe pachet ca si scrie.:D .Va dati seama, nerabdarea a fost prea mare, mai ceva ca un copil, am si desfacut. Pe langa cadoul Karinei, aveam si eu un minunat cos cu sapunuri. Desi am si eu destule, normal, Alina le face altfel decat mine.Foloseste multe macerate de la tot felul de plante minunate, asa ca era normala curiozitatea mea, fiindca am fost mereu de pararea ca ceaiurile , sucurile isi pierd din proprietati in contact cu soda. Trebuie sa recunosc ca m-am pripit si chiar voi incerca si eu. N-am sa iau fiecare sapun in parte sa-l descriu, dar va pot spune cu siguranta ca sunt niste sapunuri foarte bune. Am sa va spun punctual:
-combinatia de uleiuri esentiale este minunata, au un miros exceptional , sincer nu ma asteptam sa fie un astfel de rezultat grozav, eu fiind un pic mai dificila la mirosuri, dar m-a impresionat foooarte placut;
-sapunurile spumeaza foarte bine;
--sunt cremoase , hidratante si nu se termina repede.
Printre sapunuri am avut bucuria sa gasesc si un sampon solid, care m-a convins ca trebuie sa-mi fac si eu (am pregetat si nu stiu de ce). Spumeaza foarte bine, nu mi-a ingrasat parul,( eu chiar am o problema avand parul gras) , mi-a intarit firul de par si ce m-a uimit, nu mi-a mai cazut asa rau. Parul meu a ramas stralucitor, insa un singur minus i-am gasit (pentru parul meu) se vad firele de par alb mai bine  :(
              Acum vreau sa intelegeti bine un lucru! Nu ii fac reclama pentru ca mi-e prietena draga, ori pentru ca mi-a facut aceasta frumoasa si minunata surpriza ! Nu, dar chiar merita toate laudele mele ,pentru ca are produse de calitate, pune suflet in ceea ce face, pune exact ceea ce spune si totul se reflecta in calitatea exceptionala a produselor incercate pe pielea mea care este destul de sensibila in ultimul timp.

 Cui i-a placut tutu-ul puteti gasi la ea pe blog cum puteti sa-l faceti acasa aici unde gasiti si un tutorial, iar cine este interesat de minunatele sapunuri primite le puteti vizualiza in parte pe fiecare aici. Intrati,merita sa le vedeti, eu le-am luat rapid la folosire si n-am apucat sa le pozez, de, graba strica treaba.

Va invit cu drag pe blogul ALINEI unde veti gasi multe alte lucruri interesante handmade !

                      MULTUMIM  FRUMOS  MOS  CRACIUN  PENTRU CA EXISTI !

                                                   O  ZI  FRUMOASA  TUTUROR !

Comentarii

  1. Superb tutu-ul!! Karina esti cea mai draguta balerina ! De cate ori vad o poza cu tine ma inveselesc instant! Ai un zambet minunat si molipsitor:D!!
    Va imbratisez
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt - si fetita si fustita!!!
    Chiar superbe - sa-ti traiasca,este o frumoasa Karina si s-a facut mare.
    Cat despre Alina - de acord cu tine,este o harnicuta cu maini de aur.
    Sa aveti mult spor si inspiratie amandoua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ti-a crescut mica balerina!
    Sa fiti sanatoase sa va bucurati de toti prietenii reali si virtuali!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ruxi,ma bucur pentru ca reusim sa te inveselim,dar si faptul ca-ti place "prezentarea"noastra.Te imbratisam si noi cu drag.:*
    @Da Veronica,am o micuta scumpa si-i sta bine cu orice.Cat despre Alina,stiam ca ai fi de acord cu mine.Multumesc si in numele ei si-ti doresc spor si tie.Pupici.
    @Multumim Loredana asemenea.Si voi sunteti niste dulci.Va pup pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maaaai, dar ce vad eu acolo in foto, o balerina micuta si frumoasa ! tutu-ul ii vine de minune si uite la ea ce frumos pozeaza. Am vazut si cosul cu sapunele, sunt convinsa ca sunt minunate. Va pup pe toate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Saru'mana Geta!Pana acum nu ii placea sa pozeze,acum ii place ,dar se grabeste sa vada poza si nu reusesc sa o prind bine.E vesnic in miscare.Cat despre sapunele,nici n-ar putea fi altfel!Te pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wau ce balerina!!!!! :)
    Karina s-a facut mare si frumoasa!
    Un Martie mununat!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa il stapaneasca sanatoasa! E minunata!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Corina ,crestem mari,timpul trece repede.Multumesc si-ti doresc asemenea.Te imbratisez.
    @Multumim Gabi.Va trimit pupici de la mic la mare.:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Beatrice din partea mea nu ai ramas in urma cu nimic. Ma bucur sa vad zambetul Karinei; ma bucur ca am reusit sa va surprind placut. Multumesc pentru cuvintele minunate pe care ti le intorc, cu mare drag. Va pup
    Veronica ma inclin ....

    RăspundețiȘtergere
  11. Alina stiu ca erai nerabdatoare s-o vezi pe Karina cu fustita,insa eu am vrut sa testez si sa fac cu totul,sa fie complet.Bucuria a fost mai mare,insa nu prea am stiu eu sa exprim in cuvinte.Ai reusit mai mult......Pupam cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  12. E divina micuta Karina! Zambetul ei poate insenina cea mai innorata dimineata. Iar cadourile primite de voi sunt cu adevarat prietenesti si din suflet. Felicitari Alina!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tare dragutica fetita ai, o printesa scumpica !!!
    Frumos gest din partea Alinei, eu ador blogul ei, nu te plictisesti citind-ul.
    Pupici Karinei.
    natalia

    RăspundețiȘtergere
  14. @Vavaly,multumim.Asa e,diminetile sunt minunate cand ma treazeste cantand ori in declaratii de iubire,imi vine sa o "rod" de drag.Cat despre Alina....e deosebita.Pup cu drag.
    @Multumim draga Natalia.Alina e o dulce.Intoarcem pupicii insutit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !