Mot la concurs !

Imaginea concursului creashop blog
                Asa cum spuneam, s-a dat starul la luna cadourilor si concursurilor !
                Din nou particip la un concurs, de data aceasta este organizat de creahobbycrafts a carei clienta am devenit, deoarece, sa fiu sincera ,am cochetat de multa vreme cu gandul la arta decoupage.
Sarbatorile fiind aproape,de data aceasta n-am ezitat si mi-am procurat cateva materiale necesare pentru minunata sarbatoare a Craciunului. Asadar, particip la ambele sectiuni fiindca sunt si clienta.
                Particip cu acest glob ,denumit "Shines ":
              Globul este realizat :
-pe bila de polistiren cu diametrul de 10cm. luat de la sectiunea polistiren,
-servetele (din dotarea personala :D ),
-lipici decoupage glossy care va spun drept este grozav,se usuca repede si da un farmec aparte ,
- si paiete deoarece nu am avut altceva si asa mi-a venit mie inspiratia de moment.
Poate nu o sa ma credeti,dar eu cand incep ceva, am doar idee de cum vreau sa arate ,niciodata la final nu este cum ziceam, dar important este ca-mi place rezultatul,chiar daca nu sunt pe deplin satisfacuta.




          Va invit, din nou ,cu drag ,sa participati alaturi de mine la acest frumos concurs unde RANDOM org decide castigatorul, in fond fiind toti castigatori !

                                  O  ZI  MINUNATA  TUTUROR  !

Comentarii

  1. Candva sper sa incerc si eu tehnica aceasta;)). Bafta la concurs!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos stiu unii oameni sa scrie si sa faca reclama! Bafta Bea si ii asteptam si pe cititorii tai sa participe!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Copilarim,este foarte faina tehnica si simpla.La concurs poti participa si cu altceva,handmade e si domeniul tau.Deci......Multumesc si te pup.
    @Multumesc Cristina!Pup.
    @Oana,nu ma bag in domeniul tau :D tu zici mai bine,doar am stabilit!Sper sa participe si cititorii mei,stiu ca sunt destui carora le place handmade.Multumesc de urari,sper sa am bafta!Pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumos Beatrice! Felicitari! Bafta la concurs! Poate ma inscriu si eu cu ceva, doar ca ma "roade" chestia ..... ceva ce te reprezinta ....
    Desi mi-am propus sa particip la cateva concursuri lunile astea, fac cum fac si trece termenul :); stii vreun pont unde se gaseste timp de vanzare?
    pup
    weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Alina,dar te astept si pe tine.Nu trebuie sa "te roada",poate fi si un sapun,tot handmade se poate numi.Poate nu ma reprezinta globul,dar pe acesta am simtit sa-l pun.Hai,acum am ajuns eu sa te rog,ha,ha,haaaaaaa....Pup cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. AlinaS, intr-un fel, fiecare creatie ne reprezinta,doar ca unele sunt mai aproape de ceea ce suntem noi de fapt...am pus chestia cu "ceva care te reprezinta" pentru ca foarte multi pasionati de handmade au piese favorite in care au "pus" mai multa imaginatie, mai multa munca etc....
    bea..sa stii ca te reprezinta globurile pentru ca sunt dovada vie ca poti face lucruri minunate pentru decor, nu numai pentru frumusete :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Oana,sa stii ca mie mi-a placut intotdeauna lucrul manual si n-as sti sa spun ce ma reprezinta mai bine.Toate sunt facute cu drag si placere.Probabil daca as avea mai multa"disponibilitate" din anumite puncte de vedere,cred ca as putea mai mult,cred.Pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am cuvinte sa te laud. Esti... esti... esti... o surpriza extrem de placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ha,haaaaaa....Amy,incearca,nu de alta dar sa ma unflu si eu in pene!Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !