Bilant 2011

            A trecut ceva vreme de cand nu am scris, insa acum am hotarat sa fac un mic bilant , desi inca nu s-a terminat nici luna si nici anul. Vreau sa intru in luna decembrie fara ganduri negative asa cum "ma bantuie " acum. Poate este influenta vremii urate de afara, dar simt o mare dezamagire. Am cunoscut oameni minunati si oameni pe care i-am crezut minunati. Nu vreau sa dezvolt, desi niciodata nu am asteptari de la oameni si-l iau pe fiecare in parte exact asa cum este, cu bune si cu rele, dar cu toate astea tot ma simt dezamagita. Nu e prima data si nu va fi nici ultima, cu siguranta, iar asta probabil se datoreaza "naivitatii" mele de crede ca toti oamenii sunt oameni. Dar cred ca asta este" o stare " care va fi prezenta toata viata mea, doar ca ma face sa gandesc daca  mai continui cu acest blog, tocmai pentru a nu inmulti stari care de altfel probabil toti le avem la un moment dat.
          In alta ordine de idei sunt multumita pentru ca mi-am luat inima "in dinti" si mi-am deschis magazinelul , care sper sa creasca incet, incet ,dar sigur.

Am "sapunit"

         Am avut si cateva colaborari foarte placute cu cenusadetrandafir la vreo 2 articole aici si aici , apoi cu divahair.
         In plus, castigatoarea ultimului concurs de pe blog mi-a oferit si un feedback asa cum am rugat, pe care il puteti citi aici (pentru cine este interesat, evident) si mai gasiti un review tot la ea, fiindca a castigat si pe pagina de facebook aici.
        Cam astea ar fi de spus, in principiu , restul le pastrez pentru mine, caci slava Domnului s-au intamplat multe frumoase in viata mea. Karina creste, are personalitate foarte puternica (ma cam sperie un pic),e plina de energie, ii plac copiii, rar face mofturi la masa, doarme cu mine deoarece patutul a ramas mic, ma trezeste cu pupici si-mi spune:"bec mami" dupa care urmeaza:"soame mami" si multe alte lucruri pentru care sa fii multumit ca existi.
      Hi,hi.....ce mai bilant, se vede ca sunt suparata,asa-i?!
       Pe final, as vrea , sa ma laud, un picut, pentru ca la un concurs pus la cale
de fetele copilarim am castigat o pereche de cercei, iar acestia au fost cei pe care i-am ales:

      
                                           VA  DORESC  O  ZI    FRUMOASA !

Comentarii

  1. un gand bun si o imbratisare, poate ajuta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sunt bilanturile, cu bune si cu rele. Dar stii cum se spune: cele rele să se spele, cele bune să se-adune...
    Fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce bilant frumos Bea!!! Numai cand vad pozele Karinei orice ar fi negativ paleste:)!! Sunteti norocoase ca va aveti! Sa fiti sanatoase!!! Pup!

    ps: ma bucur ca au ajuns cu bine cercelusii:D si va astept si sa impodobim bradul cu mult drag :D
    rux

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vaca Verde,sa fii convinsa ca ajuta si-ti multumesc.Pup.
    @Loredana,ca de obicei,ai dreptate,probabil daca ar fi toate bune si frumoase n-am simti ca traim.Multumesc si va pup dulce pe toate.
    @Draga Ruxi,ai si tu dreptate,toate palesc si nici nu s-ar putea altfel.Imi pare rau ca n-am apucat sa-ti spun ca au ajuns cu bine cercelusii,dar vroiam sa postez,bine ca am reusit.Daca am promis,sigur impodobim.Pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu esti o dulce si o sufletista iar cine te a suparat mare pacat a facut. Noua ne-ar place tare mult sa scrii mai mult si mai des despre Karina, despre nazdravaniile ei de fetita. Ne=ar place sa vedem mai multe poze cu asa o mandrete de fata. Nu ai de ce sa te indoiesti ca ai atatea prietene dragi care te admira pentru ceea ce faci. Lucruri frumoase pentru care primesti numai multumiri.
    Noi te imbratisam cu drag si fie ca acest sfarsit de an sa fie unul frumos, preambul la anul ce vine.
    vavaly

    RăspundețiȘtergere
  6. Bea numai fi dezamagita, dar probabil ca si din acestea invatam cate ceva ne sunt folositoare altfel nu am putea aprecia suficient de mult opusul...
    Un bilant frumos! Nu vad de ce te-ai retrage din aceasta activitate....faci lucruri minunate!Fiecare avem darul nostru iar impreuna pot iesi minunatii.
    Eu sper sa te mai gandesti:)
    Karinei numai binecuvantare si intelepciune de la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bea, draga de tine, esti asa de inspirata, harnicuta si talentata, incat meriti tot ce este mai bun. Si ai, afacerea ta, o fiica minunata si o famili minunata, si sunt convinsa ca si prieteni minunati...restul...trec toate.:)
    Un an frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Draga Vavaly,din pacate in ziua de azi nu sunt prea apreciate persoanele sufletiste,de regula sunt considerate altfel.Desi imi propun mereu sa nu pun la suflet,in mod involuntar,tot o fac si probabil o voi face mereu.Despre familie in general nu prea imi doresc sa scriu,nu vreau sa ma implic prea mult cu toate.Nu ma indoiesc de faptul ca sunt destule persoane care nu neaparat ca ma admira(nu asta imi doresc)dar sunt sincere si ma plac pentru ceea ce sunt,e firesc sa nu plac la toata lumea,iar de dezamagiri nu e nimeni ocrotit.Si eu te imbratisez si-ti multumesc!
    @Asa este Corina,din greseli de regula invatam si cu siguranta invatam sa apreciem mai mult.Ceea ce nu reusesc este sa ma obisnuiesc cu oamenii care au mai multe....fatete sa spun.Eu nu vreau sa renunt la ceea ce fac,la afacere,eu ma refeream la blogul acesta.Dar noaptea este un sfetnic bun,mai vedem.Multumesc pentru gandurile tale frumoase si te pupam in duo!
    @Cristina,multumesc de aprecieri,dar toate astea n-au nici o legatura cu amaraciunea mea.Dar ai dreptate intr-o privinta:am o familie minunata pentru care merita sa lupt si sa las toate altele in "bataia vantului" sa se duca in cele patru zari,asa ca in povesti.Un an plin de bucutii si pentru voi,dragilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Bea, nu stiu cine sau ce te-a suparat asa de tare dar atata timp cat faci ceva frumos in care pui suflet si mai ai si satisfactia ca este apreciat, in rest nu mai conteaza, tot inainte! Numai cei redusi si incapabili sa inteleaga arunca cu noroi.
    Sa fii sanatoasa,sa te bucuri de cei dragi tie si de tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  10. Te imbratisez cald! Lasa supararile deoparte si bucura-te de toate lucrurile frumoase din viata ta, caci ele sunt cele care conteaza!
    PS: promit sa mai revin cu review-uri de indata ce ma mai eliberez un pic.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Veronica draga,uneori cuvintele nu dor,dar dor faptele.Slava Domnului,inca nu ma pot plange,n-a aruncat nimeni cu noroi si sper sa nu fie cazul,atunci as considera ca mi-a facut "o masca de intinerire"(ai inteles sper ce vreau sa zic)Iti multumesc din nou ca esti alaturi.
    @Clara,simt "caldura " si-ti multumesc din suflet.Asa e,sunt destule lucruri frumoase pentru care multumesc in fiecare zi ca le am.Stai linistita,cand ai timp stiu ca le vei posta.Pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Beatrice, tare ma bucur ca ai mai postat pe blog. Daca te-a suparat cineva mergi mai departe si nu-i da atentie. Esti o femeie foarte buna, sufletista si sunt alaturi de tine si te apreciez din toata inima.Imi place tare mult cum ai impodobit blogul pentru sezonul de iarna. Te pup cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau sa aud ca esti suparata! Mai ales ca eu, desi nu te cunosc personal, te vad asa ca pe o zana buna, vesnic zambitoare care are mereu un cuvant bun de spus si care ne mai insenineaza zilele cand suntem la randul nostru suparati. Tocmai ce ma gandeam la tine astazi, la cate ai realizat, la cat de plin este magazinul tau :) si te admiram.... sincer. Cat despre bubulina ta mica.... ce sa mai zic decat ca e pe drept mandria ta :)
    M-am intins cu vorba asa ca... doar te pup ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Geta,floricica mea,oricum merg inainte.Iti multumesc si stiam ca esti alaturi,de asta nu indoiam nici o clipa.Ma bucur ca-ti place cum am impodobit,tu stii ca mie imi place sa tot schimb.Intorc pupicii.
    @Nu-i nimic Deea,ne suparam,ne trece,nu-i capat de tara.Zana nu sunt,desi recunosc ca mi-ar place,dar in rest pot zice ca asa este.Daca te gandeai la mine poate imi raspunzi la ce te-am intrebat sau n-ai vazut?Am lasat pe mess o intrebare.Oricum,fetele asa se intind la vorba,altfel nu s-ar numi fete:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu zic ca e un bilant foarte bun! Mai ales ca mai ai o luna sa mai imbunatatesti una-alta :). Stii cum se spune, si din bune si din rele nu ramai decat cu experiente, asa ca iti doresc in continuare multe experiente placute si putere sa alegi si din cele neplacute ceea ce te face sa progresezi.
    Felicitari de la mine!

    Te pup,
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cristina,se spune ca e loc de si mai bine.Pana la urma nu mai conteaza restul,ci eu si familia,desi nu pot fi indiferenta fata de alte persoane.Dar,da,sunt experiente din care trebuie invatat cate ceva.Dublez pupicii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bea,draga de tine,ai o copila minunata si foarte expresiva,imi era dor sa o revad in poze.Din ce vad eu,ai avut un an incununat de lucruri bune.Cele rele sunt pietrele aruncate in pomul roditor,stii tu,asa ca le poti considera doar impulsuri care te ajuta sa mergi mai departe,mai puternica si mai calita ca oricand.Te pup si iti doresc zile senine alaturi de familia ta,ziduri inalte,caci de rautate nu scapa lumea asta asa usor,dar puterea de a o ignora sta tot in noi.Pup cu mult drag!
    P.S. Scriu rar,dar tu stii ca sunt cu sufletul acolo.Da?

    RăspundețiȘtergere
  18. Oana draga,stiu ca esti alaturi chiar daca ai scris rar,ti-am mai spus,nu-ti face probleme.Ei,de oameni falsi e plina lumea,ca si padurea cu uscaturi.Trecem peste toate pentru ca avem motive din plin.Va pupam si noi cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  19. wowwwwwww ce scumpa esti tu, cu atitea surprize ai venit deodata, imi place si ma mindresc cu tine, esti un geniu, un geniu in formare :)
    Sa fii mereu pozitiva si sa nu dai inapoi!
    Felicitari in toate si sa iti mearga totul ca pe roate tie di familiei tale!
    Va pupic si imbratisaz cu caldura pe tine si pe Karina!!!
    xoxoxoxoxoxoxoxo

    RăspundețiȘtergere
  20. Liuba draga,scumpa erai tu.Ptiu,sa nu-mi fie cu deochi!Iti multumesc tare mult pentru aprecieri si urari,pe care le intoarcem insutit.Te imbratisam in "duet".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !