Concurs "KaBea"


                 Ziua buna frumoase si frumosi cititori ! Iaca m-am invrednicit si eu sa bag in seama bietul blog, pe care am ajuns sa fiu musafir mai nou. Nu va ganditi ca am facut mari lucrari, pentru ca trebuie sa va dezamagesc: doar treburi casnice, nimic mai mult.
                In primul rand sper sa cititi pana la capat, acolo este esentialul si vreau sa va anut ca, din motive tehnice, am schimbat eticheta si implicit si banner-ul, sper sa va placa. Si nu, nu ma laudati pentru ca ele au fost facute de draga mea nepoata, care a stat saracuta peste program la servici sa-i faca la matusa ei " naroada" ceea ce vedeti si ii multumesc inca o data si pe aceasta cale pentru ca a avut rabdare cu mine. Acum etichetele vor lua forma necesara dupa recipiente, cam asa:


In centrul etichetelor veti gasi scrise ingredientele, data cand au fost preparate si data de expirare.Daca produsele vor fi pastrate corespunzator, ele isi vor prelungi cu mult perioada trecuta pe eticheta, insa eu voi trece minimul.
Si acum........tananana............vreau sa va anunt ca facem un mic concurs pentru cei carora le plac produsele mele sau doresc sa le probeze, "sa ma critice" sau orice altceva.
          Reguli pentru participare:
-dati un like pe pagina de FB aici (cei care n-au dat pana acum) si sa-mi lasati in coment id-ul cu care ati dat like;
-dati un share pe pagina de facebook la una dintre postari, la alegere;
-cele care au blog sa faca o mica postare despre concurs cu imaginea KaBea si un link catre ea;
-cele care nu au blog sa dea un share pe facebook + trimiteti un mail la 3 prietene iar la Cc treceti s.beatrice74@yahoo.com (daca nu aveti cont facebook trimiteti mail, dar la 5 prietene).
        Dupa ce ati facut toti pasii (sper ca nu e prea complicat, peste mana si asa mai departe), veti putea castiga la sfarsit, prin dragutul Random org , urmatoarele produse din magazinul KaBea (experienta, hi, hi....glumesc) :
-premiul I - 3 produse la alegere + unul surpriza ;
-premiul II - 2 produse la alegere +unul surpriza;
-premiul III - 1 produs la alegere + unul surpriza;
-premiu special pentru cel mai frumos comentariu lasat la adresa KaBea -surpriza! (in cazul in care vor fi mai multe si nu ma hotarasc, random org. va avea grija).
  Nu uitati sa va inscrieti cu comentariul pe blog si ce mai este necesar.
    Concursul va dura pana in data de 30.07.2011, iar in data de 31.07.2011 voi anunta castigatorii.
                    Acestea fiind spuse, dau START la concurs si bafta tuturor!


                                              SA  AVETI  O  ZI  MINUNATA!

Comentarii

  1. de cand astept tananana-ul asta! bine ti-ai revenit!
    Imi plac tare mult noile etichete si ti doresc sa ie de bun augur. Apoi conditiile de participare sunt decente, tinand cont ca e vacanta si ca imi relaxez neuronul, asa ca raspuns invitatiei tale si curand, foarte curand, voi indeplini itemi de mai sus! Succes tuturor, dar mai ales tie! imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit! Da sa stii ca eu nu ma inscriu, las premiile la altii / altele, eu ma "adap" direct de la tine si recomand tuturor sa scoata banul din bzunar (scuzati expresia cam brutala) pentru ca merita! Apropos, mai e vreme pina atunci dar te anunt ca la toamna vin acasa deci automat vin si la cumparaturi! Atentie sapunuri "here I come!" Va pup cu drag, Lumi

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru noua imagine :)! Imi place cum arata si sper sa iti aduca mult succes. Am preluat noul banner si il poti vizualiza pe site. Foarte fain concursul. Cat mai multi participanti iti doresc! Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maria,sa-mi fie rusine!Lumea are asteptari si eu nu ma prind,am sa-mi fac autocritica.Te astept si te pup.
    @Multumesc Lumi!Ha,ha,ha,pai pana viiiiiii... tu,sper sa fie asa multe incat sa nu te poti hotara la ce produse sa te opresti!Te pup cu drag.
    @Ramona iti multumesc mult si ma bucur daca iti place.Eu te astept si pe tine la concurs daca ai timp si placere.Te pupic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos banner, l-am preluat!
    Prea epuizata sa ma inscriu la concurs, prefer sa comand zilele urmatoare ca tot am o lista lunga....

    RăspundețiȘtergere
  6. l-am preluat!va pupam

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cristina,iti multumesc frumos!Cu concursul,faci cum simti,ca doar nu se supara nimeni.Te pup si odihna placuta.Pupici.
    @Ozana,nu pot decat sa-ti urez bafta!Pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaaaai! Spre marea mea rusine nici nu stiam ca magazinul tau are pagina pe Facebook :( Unde mi-or fi fost ochii?! Pentru inceput am dat like, urmeaza si restul. Of of of ca de cand te urmaresc sa ne mai bagi in seama, ni se facuse dor de tine :) Felicitari pentru noul banner, arata beton! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur doar sa va urmaresc, deoarece nu cunosc niciunul din produsele Kabea, deci nu pot sa "ma bag în vorba" Apreciez mult felul în care te implici în campania de reclama a firmei. Îti doresc reusita maxima si câti mai multi participanti la acest concurs!
    Si nu în ultim rând, doresc sa urez mult succes participantilor :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Beatrice draga, ai venit cu surpriza placuta. Imi plac mult etichetele. O sa incer si eu sa particip, nu am mai participat pina acum la un concurs, insa sper ca acum sa o fac. Pupici tie :*

    RăspundețiȘtergere
  11. bea felicitari ...:) te imbratisez cu drag si cu tot atata placere am preluat noul banner ...sper sa pot face si postarea pt concurs..if not....asa cum zicea si criistian listuta mea e gata si am speranta ca in curand iti voi scrie pentru o comanda:)oricum produsele tale sunt minunate...iar acum vad ca raftuletele s-au umplut de bunatati una si una.....super!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari Bea, si pentru blog si pentru concurs.Chiar imi place.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Deea,se mai intampla!Il am de ceva vreme,insa tot de ceva vreme nu mai vrea sa functioneze si nu stiu de ce.Ma bucur ca-ti place si astept inscrierea.Pupici.
    @Carmen,iti multumesc mult pentru aprecieri si sper sa am cati mai multi participanti,desi nu cred ca-i o perioada tocmai grozava.Fiind produse facute de mine,ma straduiesc cat ma lasa timpul si copilul,altfel as face mai mult,dar atat imi e "putinta".Te pupam dulce.
    @Liuba,ma bucur ca-ti place si te astept.Stii cum se spune,ca toate au inceput.Promit sa nu te doara,hi,hi....Pupici.
    @Laura iti multumesc mult.Acum vezi tu cum reusesti sa te descurci si indiferent ce ar fi,nu-i nici o suparare(nu in asta sta o prietenie,chiar si virtuala).Intoarcem imbratisarile cu pupici.
    @Veronica,multumesc ca esti mereu alaturi.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma chinui sa scriu un comentariu si nu merge, ufff

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai ca am reusit altfel ..... nici google nu mai mai recunoaste :d.
    Oooo deschid ei eu blogul, dupa muuulta vreme (eu nici musafir nu ma mai pot considera :d, dar sper sa-mi revin ca am multe postari in asteptare sa fie finalizate) si ce-mi vad ochii .... concurs Beatrice! Felicitari Bea si sa fie de bun augur! Imi plac foarte multe etichetele si noul look! va pup si sper sa reusesc si eu sa-mi dozez timpul ... uh
    o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Alinutza,trebuie sa mai tratezi cu "Goagal" sa fie mai prietenos!Avand in vedere ca ai fost in concediu,era pacat sa-l strici cu din astea(parerea mea).Astept noutatile de la tine.
    Multumesc frumos si ma bucur ca-ti place ceea ce am facut si sper sa fie cum ne urezi!Pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  17. daaa, sunt frumosi fluturasii! intram si noi in joc!

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte frumoase noile etichete. Mult succes participantilor. Te pup. :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Corina Maria Dragomir e numele meu de fb

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitari pentru blog, arata superb !!! este atragator, cald, intim, parca special facut pentru a atrage cele mai exigente persoane in marea familie KaBea !!! :* :*
    Am vazut mai multe produse care m-au atras din prima clipa :), este minunat cat talent ai, iar produsele sunt foarte frumos evidentiate de pozele care le insotesc !!!
    Mult succes in continuare !!! :*

    Numele meu pe facebook este Daniela Zaharia

    RăspundețiȘtergere
  21. http://daniela-florentina.blogspot.com/ asta este adresa blogului meu unde am scris despre concursul KaBea :)))
    Pupici si spor in tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  22. Bine (ţi-)ai revenit!
    ÎMI PLAAACEEEEEEEE! Noua siglă, la ea mă refer. După mov (&nuanţele sale), orange-ul (&nuanţele sale) e preferatul meu. Deci, da, e mai pe placul meu sigla asta. Şi da, am actualizat şi la mine pe blog bannerul.
    Acum, legat de concurs, eu "mă bag", nu de alta, dar nu mă las până nu iau acasă ceva marca , KaBea. Asta pentru că ar fi cazul să îmi fac safteaua, ca să zic aşa, la capitolul cobai pentru produsele home made:))). În afară de clasicul săpun de casă de pe vremea lui Ceaşcă, nu am avut curaj să încerc altceva home made. Asta pt că săpunul era făcut de mama. (Mă rog, de fapt nu aveam încotro, trebuia să îl folosesc, dar asta e altă mâncare de peşte) De data asta, cred că a venit vremea să încerc şi altceva home made făcut de mama altcuiva... nu?
    Şi, ca să vezi că mai e o neroadă pe lumea asta, am vrut să dau like paginii tale, dar, surpriză... dădusem de mult :))
    Ce mai era de făcut? Ahm dap, postarea. Croşetează fata acum un share pe blog. Mai am ceva? Sunt acum în "legalitate"?
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  23. Ah,şi linkul de rigoare http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2011/07/18/concurs-de-concurs-cu-produse-home-made/
    Îl găseşti sharuit şi pe FB, la profilul meu. pupăm fete dulci

    RăspundețiȘtergere
  24. @Lillee iti multumesc si te pupam dulce.
    @Cori,mult succes.Pup.
    @Daniela,multumesc si succes si tie.
    @Cristina,avand in vedere ca sigla e facuta de tiza ta,ar fi cazul sa-ti placa!Cobai nu esti pentru ca produsele sunt testate si de altii,nu numai de mine si sunt in viata :D ,nu mint.Si da,trebuie sa incerci,e musai.Doar sa crosetezi link si cu postrea si esti foarte in legalitate.Pup si spor la crosetat.

    RăspundețiȘtergere
  25. uite si linkul nostru : http://mihnea-wim.blogspot.com/2011/07/eco-bio-handmade-targuri.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Kamelia iti urez mult noroc.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  27. Produsele dumneavoastra sunt minunate! Am participat si eu la concurs, sper ca am urmat pasii cum trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Alissadms, te astept sa participi,dar m-ai pierdut.Care dintre pasi i-ai urmat?Daca ai nevoie de o mana de ajutor pentru participare,ti-o ofer cu mare drag.O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  29. Urmaresc concursul pe facebook cu userul damaschin alina

    RăspundețiȘtergere
  30. si am urmat toti pasii! Sper ca e ok

    RăspundețiȘtergere
  31. Particip iara:

    like,FB: mihaela pojogu
    share o postare preferata:
    http://www.facebook.com/mihaela.pojogu/posts/253020914724347
    blog post despre concurs:
    http://aboutwomenandnotonly.blogspot.com/2011/07/concurs-kabea.html


    mihaela.mihordea at gmail dot com

    Multumesc pt concurs !

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Bea, uite ca am prins si eu din zbor concursul tau!Doresc bafta tuturor concurentilor!
    De data aceasta raman deoparte,deoarece nu pot sa va urmaresc cu regularitate.Am foarte putin timp acces la internet.Dar ma bucur si pentru cateva minutele ca asa mai aflu ce se intampla virtual.
    Iar tie si Karinei, felicitari pentru gazduirea unui concurs atat de bogat in produse naturale.Apropo etichetele sunt primavaratice si inspira maretie...
    O imbratisare de la Sebes-Alba!

    RăspundețiȘtergere
  33. @Alissadms,acum e in regula.Mult succes.
    @Miha.ela,sa fie cu mai mult noroc.Succes si tie.
    @Cori,eu am vazut tarziu ,cand deja erai pe plaiurile noastre.
    Iti doresc o sedere placuta si sper sa mai putem vorbi.Iti multumesc mult pentru aprecieri si intoarcem imbratisarea cu pupici.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am revenit cu linkul catre postare http://caietulminuni.blogspot.com/2011/07/concurs-kabea.html
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna...seara sau mai bine zis buna dimineata de-acum! Sunt nou-nouta in lumea KaBea! Bine v-am gasit!
    Imi fac intrarea cu inscrierea la concurs: am dat LIKE - Ancuta Burtea, am scris despre concurs pe blogul meu http://www.meitaibebe.ro/cafeaua-mea-de-dimineata/concurs-kabea/
    Va urez bafta si o noapte linistita tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  36. @Deea,bine ai revenit cu link si multa bafta!
    @Ancuta,bine ai venit in lumea mea,sper sa-ti placa si ramai cu in continuare.Iti multumesc pentru participare si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  37. Bun gasit!

    Am aflat de Kabea de la Ancutza, si iata-ma-s! Particip si eu la concurs cu user Elena Diaconescu.

    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  38. Tot de la Ancuta am aflat si eu...am scris un comentariu pe wall-ul meu si mai am de trimis mail-urile.Acum ,despre blog si produse,pentru ca trebuie sa recunosc,am tras o privire mai lunga...Ce pot sa spun? Imi place imaginea si blogul e "aerisit",nu iti fug ochii de la un articol la altul. Produsele arata bine si cred ca sunt foarte bune si,DA! as fi dispusa sa le incerc! Privindu-le mi-a venit un gand:"In sfarsit,cineva care nu gandeste cu cardul!". Mult succes! Te urmaresc ca Amalia Sasarman.

    RăspundețiȘtergere
  39. @Bilutza,bine ai venit si mult succes!
    @Amalia bine ai venit si tu!Ma bucur daca iti place blogul,dar nu stiu care ti-a placut:acesta sau cel cu magazin?!Ceea ce fac este facut cu sufletul,dar nu prea poti trai din asta.Nu pot si nu vreau sa fiu ipocrita,dar incerc sa imbin placutul cu utilul si necesarul.Sper ca intelegi ce vreau sa spun.
    Va pup si sper sa reveniti cu drag,chiar si fara concurs.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna!
    M-am chinuit un pic, dar sper ca am rezolvat toți itemii. Pe FB am id-ul Andreea Tui.
    Am scris si o mica postare pe blog, http://cezara-ilinca.blogspot.com/2011/07/concurs-kabea.html

    Ma bucur ca am descoperit acest magazin. Daca nu voi castiga, voi cumpara sigur cate ceva ... deja imi fac cu ochiul cateva produse.

    RăspundețiȘtergere
  41. Bine ai venit Andreea!Imi pare rau "ca te-am chinuit", zau nu a fost cu intentie!Ma bucur ca-ti place si sper sa mai revii si alta data cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  42. Ma bucur tare mult ca am descoperit acest blog si am aflat de produsele pe care le prepari.Eu chiar am probleme cu circulatia sanguina in picioare si dureri destul de mari.Sunt interesata si de aceste produse,pentru ca tot ce am incercat pana acum nu pare a avea un efect prea grozav.
    Sper ca voi avea o mica sansa in acest concurs.
    Am scris si un foarte scurt comentariu pe blogul meu,sper ca cei care imi viziteaza blogul sa fie interesat si de produsele si de asemenea si de blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  43. Veronica,sansele sunt egale pentru toata lumea fiindca nu e cu votare.Extragerile se vor face cu random.org si e la noroc,zic eu(ca la loto :D ).Iti doresc mult succes si sper sa ma vizitezi si in lipsa de concurs.Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  44. share-ul: http://www.facebook.com/pages/Cojocarii/161184293911327

    si articolul:
    http://www.cojocarii.ro/2011/07/24/merit-si-eu-un-rasfat-mic/

    si gata, m-am inscri si eu, nu? :)
    pup.

    RăspundețiȘtergere
  45. Gabi,normal ca meriti un mareeeee rasfat!Iti urez bafta alaturi de sanatate muuuuuuuuulta!Pup dulce sa te faci bine.

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna!
    Am dat Like cu numele: Ana Maria
    Am dat share aici:http://www.facebook.com/pages/Anicka-Maya/209790619065565
    Post blog: http://beautifulanickamaya.blogspot.com/2011/07/giveaway-luna-iulie-special.html

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna KaBea,
    Ma inscriu si eu la concursul tau cu toata admiratia pentru produsele vazute in Magazinul tau dar netestate inca.
    Am dat like paginii de FB cu ID Angy Riza.
    Am distribuit postarea de concurs pe peretele meu.
    Am scris un mic review pe blogul meu la:

    http://zarina-ivanova.blogspot.com/2011/07/despre-concursul-kabea.html

    Ramane doar sa castig un Premiu! Ha!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  48. @Anika Maya bine ai venit in concurs si mult succes!
    @Angi Riza,multumesc frumos pentru aprecieri si sper sa ai sansa de a testa.Asadar,multa bafta si sper sa revii cu placere pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna,

    m-am inscris la concurs, dand like pe FB cu numele Mariana Tincu

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Destul de anevoioasa , cu multe reguli, sper sa reusesc inscrierea pana la urma....Bafta la toti !!!

    |Eu voi afisa benner-ul tau la Pagina "Sustine"

    RăspundețiȘtergere
  52. M-am inscris!!! Madalina Draistaru

    RăspundețiȘtergere
  53. @Mariana Tincu,multumesc pentru participare si bafta!
    @Dei,imi pare rau ca iti pare anevoios,dar un pas l-ai facut(ai dat like),acum nu-ti ramane decat sa trimiti e-mail de recomandare cu concursul ,dai un share la care produs iti place imi lasi comentariu cu numele cu care ai dat like.Adica sunt 3 pasi mici,de ce iti pare greu?Multumesc mult pentru preluarea banner-ului.Hai,te astept si pe tine,bafta.
    @Madalina bine ai venit in concurs si iti doresc si tie bafta.Sunt un pic nelamurita,e-mail ai trimis cu numele Adam Madalina?Nu de alta dar nu vreau confuzii.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  54. M-am inscris si eu.

    http://blogulmeumediocru.blogspot.com/2011/07/miroase-cosmetice-handmade.html

    pe fb sunt zoozie mami.

    RăspundețiȘtergere
  55. draga KaBea, tare as as avea nevoie de un premiu, caci nu prea am timp de cand cu bebelina sa ma ingrijesc...si bine mi-ar prinde si rasfat pentru trup, dar si pentru suflet:)
    n-am blog, n-am facebook, deci am trimis mail la 6 prietene de pe oteo_99@yahoo.com (Ioana Cristea)
    bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  56. http://suntemstrengari.blogspot.com/2011/07/concurs-mare-concurs.html

    M-am inscris si eu...nu am folosit pana acum cosmetice handmade, deci curiozitatea e si mai mare!

    Sa-mi spui daca am facut bine pe FB!

    RăspundețiȘtergere
  57. @Asa Zoozie mami,te asteptam si bine ai venit in concurs!Multa bafta!Pup.
    @Ioana,te inteleg perfect si stiu sentimentul.Iti urez mult succes!
    @Madalina,am sa-ti spun daca ai facut bine dupa ce imi spui cu ce nume ma urmaresti pe FB,ca m-am zapacit si eu.Multumesc pentru ca te-ai inscris si multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  58. Esti in regula Madalina.Bafta inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  59. revin, sa stii ca la mail-ul oteo_99@yahoo.com apar cu numele Oana (nu Ioana) Cristea . Multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  60. Erai singura fara blog si FB,asa ca n-am mai dat importanta la amanunt,hi,hi....Notat

    RăspundețiȘtergere
  61. uuuuu ce dragalase sunt etichetele. eu abia acum te-am descoperit, imi place foarte mult ce vad, te-am trimis si la alte prietene interesate, iar pe fb ti-am dat de mai demult like cu numele Cori Covaci. O sa te mai vizitez :)
    ps. numele de la adresa de mail e Corina Costache, e cel vechi, dar de care sunt inca tare atatasata, asa ca nu-l schimb

    RăspundețiȘtergere
  62. Corina,multumesc si ma bucur ca-ti place ce ai gasit ,iar vizitele sper sa fie cat mai dese :D !
    Iti doresc mult succes si tie!

    RăspundețiȘtergere
  63. Gata! Ma inscriu si eu. cam pe ultima suta de metri.... cam ametita,dar, apreciez ceea ce faci si amconsiderat ca te pot ajuta intr-un fel.

    http://bios-doareu.blogspot.com/2011/07/concurs-pentru-frumusete.html

    cei mai buni sa castige!

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumesc mult!Tu stii regula:pe ultima suta maresti pasul pentru a castiga.Nu asa fac alergatorii?!Tu si cu ei.Oricum iti multumesc si mult succes si tie.Pup.

    RăspundețiȘtergere
  65. Ma inscriu si eu ,
    Am dat like cu Ingerash Dulce , am dat share si un mail la 3 prietene.
    Multumim pentru premii.

    RăspundețiȘtergere
  66. Particip si eu.
    Nu am blog si nici cont pe facebook , dar am trimis mail la 5 prietene.
    Bafta tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  67. @Ingerash,notat si multa bafta!
    @Happy F,asta nu-i problema ca nu ai si nici tarziu sa ai,dar asta e la alegerea ta,evident.Insa nu stiu cu ce nume ai trimis e-mail,fiindca la mine nu apare sau ai uitat sa ma treci la CC.Mai incearca o data te rog si bafta.

    RăspundețiȘtergere
  68. Am trimis mail cu numele de Happy Feet.

    RăspundețiȘtergere
  69. Happy F,acum e in regula.Inca o data,bafta!

    RăspundețiȘtergere
  70. Particip si eu . Am dat like si share cu numele de Eva Hossu si am trimis mail la 3 prietene

    RăspundețiȘtergere
  71. Eva,multumesc pentru participare si mult mult succes si tie!

    RăspundețiȘtergere
  72. Nu am folosit pana acum cosmetice handmade si sunt foarte curioasa cum sunt . Sper sa fiu printre norocoase si sa castig si eu !
    Nu am blog sau cont de facebook dar am trimis mail la 5 prietene.

    RăspundețiȘtergere
  73. Buburuza mica chiar ai motive sa-ti satisfaci curiozitatea,merita!Eu iti doresc mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  74. Gata, particip si eu
    Like si share de fb cu Ana Tabeica
    Scris de concurs pe blogul meu http://ganduri-de-mama.blogspot.com/2011/07/kabea-concurs-cu-premii-minunate.html

    Bafta participantelor

    RăspundețiȘtergere
  75. Gata si e si eu:) Bea stiu tic tac tic tac:) dar bine ai revenit...spor muuuult de tot pe Breslo...si multa bafta tuturor

    aici am publicat: http://laurita-dana.blogspot.com/2011/07/premii-naturalecum-imi-place-mie.html

    aici am share-uit::) http://www.facebook.com/laura.rus1


    gatttaaa...ca vad ca mai am doua minute ..pana la miezul noptiiii....eu sunt ca Cenusareasa azi:):):)

    RăspundețiȘtergere
  76. @Ana,bine ai facut ca participi.Succes!
    @Laurita Cenusareasa nu suna chiar rau.Hai sa-ti zic:esti inscrisa in concurs: cu nr. 30,care s-a terminat pe data de 30.Interesant.Succes si tie.

    RăspundețiȘtergere
  77. Daca am inteles bine azi se vor anunata castigatorii minunatelor produse.Mari emotii!!!

    RăspundețiȘtergere
  78. Veronica,esti indragostita?!Am facut o alta postare in care am anuntat castigatorii la pranz.Offfff,ai asteptat atat !Vezi in arhiva cu titlul:Castigatorii.Te pup si te mai astept pe la mine.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !