In carantina

                  Dragele mele, noi suntem din nou in carantina. Dupa ce anuntam eu vesela cum ne-am petrecut duminica la plimbare, am observat ca au inceput din nou sa-i apara bubite care semanau cu  ce avusesem. M-am gandit ca poate sunt de la vreo piscatura de ceva, dar fiindca mi se parea ciudat, ne-am dus frumusel la doctora de familie. Ei bine, m-a anuntat cu zambetul pe buze ca este tot varicela si dureaza trei saptamani in loc de doua cum imi spusese initial. Eu nu citisem pe nicaieri ca se poate manifesta astfel si am fost un pic nedumerita, insa mamica Oanamada mi-a spus ca pot iesi in 2-3 valuri bubitele. Asa ca dragi mamici, sper sa nu aveti asemenea necazuri, dar cred ca va este util sa stiti in caz de varicela ca bubitele pot iesi pe rand, unele se vindeca si apar altele.
    Cam asta este starea de spirit a Karinei .
                 In alta ordine de idei, pana sa ajung la doctora am apucat (yeeeeee...) sa-mi cumpar aragaz nou, fiindca al meu (al mamei de fapt) avea 50 si vorbesc serios nu mint. Pentru ca aveam probleme si nu se inchidea bine la o duza, am fost nevoita sa-l schimb,  altfel mai puteam sa-l folosesc deoarece avea un cuptor minunat si nu aveam motive sa ma plang.Avand in vedere ca si-a facut datoria cu varf si indesat, nu pot decat sa ma declar multumita de serviciile lui si sa-l scot la pensie cu multumirile de rigoare si sa-i urez bun venit aragazului cel nou. Nu aveti decat sa radeti cu pofta, dar eu sunt foarte bucuroasa de achizitia facuta. Cui pe cui se scoate si daca nu plec nicaieri in "vacanta" (la mine este prelungita) macar sa cheltuiesc si eu banii pe ceva. Iata si cum arata obiectul bucuriei mele.
  Asadar, acum trebuie musai sa probez cuptorul sa vad cum coace, deci stati aproape sa vedeti ce iese !
                    Altceva.....mare lucru nu am mai facut. M-am inscris la un concurs si am descoperit ca astazi este ultima zi :D (sunt de rasul curcilor). Oricum, multumesc tare mult celor care m-au votat, insa pe viitor promit sa dechid ochii mai bine.
                   Pentru iubitorii de concursuri si carti, va recomand concursul de la BB la Bord caruia ii urez cu ocazia implinirii a unui an de blog : LA MULTI ANI, cu multe rubrici utile, concursuri si multa inspiratie asa cum ne-a invatat pana acum. Imi cer scuze Ramona pe acesta cale ca am intarziat cu urarile si iti urez pe viitor multi ani de BB la Bord si te imbratisez cu drag.
                   Daca tot sunt la capitolul recomandari, vreau sa va invit sa va aruncati cate un ochi si aici la Lillee care mie imi insenineaza ziua cu felul ei de a povesti si a aborda unele probleme, iar daca va plac povestioarele incercati si aici unde veti gasi o buna prietena a mea (cea care ne-a cadorisit cu binecunoscuta rochita cu buline) Luminita, apoi puteti incerca sa va mai clatiti ochii si aici la Carmen, un blog pe care l-am descoperit recent si-mi place.
               Cu gandul si speranta ca v-au facut placere aceste recomandari,va las si fug sa probez cuptorul.



                                              VA   DORESC   O   ZI   MINUNATA !

Comentarii

  1. Însănătoșire grabnică îi doresc micuței Karina! O îmbrățișez cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu zic ca e tare curajoasa Karina, ea zambeste mereu indiferent de situatie! Felicitari pentru aragaz si sa-l folositi cu drag si mare pofta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Paulei i-au iesit vreo 7 zile intens bubite, dar apoi nu i-au mai iesit. Si acu, dupa 2 saptamani trecute, e plina de cojite si unele inca o mananca tare, dar altele noi nu i-au iesit, sa nu vorbesc intr-un ceas rau.
    Georgia e inca in perioada eruptiva, si e intesata de bubite si le suporta tare greu.
    Asa ca va intelegem si incurajam mica buboasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh si mai exista "norocosi" care pot face de mai multe ori boala... Ehhh. Bine ca starea de spirit este aceea care radiaza din poze:* Multa sanatate sa se faca bine repede Karina:)

    Si tie iti doresc sa mearga bine cuptorul si sa se ridice noua achizitie macar la performantele aragazului vechi!! (noi avem o achizitie care ba arde, ba nu coace, ba se infunda, aprinzatorul electric de la cuptor nici nu stiu cat a functionat exact.. hahah - si e cotat ca unul dintre cele mai bune...)

    ps: si eu am un concurs (se termina maine, asa ca daca aveti timp va astept:*)

    RăspundețiȘtergere
  5. bea multa sanatate...stii ca si noi suntem "carantinosi"...bine insa de alt tip..voroza, tuse , puroi in gat si uite ca deja intram in a treia saptamana....:(multa sanatate si ...asteptam retete cucuiete cu noul aragz:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Frumoasa Sara,iti multumim ca te gandesti la noi si te imbratisam si noi cu acelasi drag.
    @Deea,de fel ea este vesela,dar nu avem nici o forma uarata,caci probabil ar mai fi disparut din veselie.Multumesc si o sa revin cu stiri despre cum functioneaza sau nu.Pup.
    @Lore,imi pare tare rau ,ca la voi sunt incomparabil mai multe decat la noi.Eu sperasem ca a trecut,dar asta e si defilam cu ele .Va doresc insanatosire rapida,ca tu ai doua frumuseti cu bulinute si cred ca nu ti-e tocmai usor.Va pupam sa treaca.
    @Copilarim,bine ca trecut asa "noroc" si sa nu mai vina altele,macar ti-ai luat o grija :D.Sper ca achizitia ta nu are aceeasi marca cum a mea,ca atunci m-am "scos",hi,hi...Cu concursul,multumesc frumos,dar nu ma mai inscriu la sfarsit.O sa trec pe la voi,dar nu mai vreau asa.Pupici apasati ca nu va dam din varicela,pastram doar pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Laurita,sanatate si voua,ca aveti mai multa nevoie decat noi acum.M-am saturat eu de cand sunteti bolnaviori,imi dau seama ce stare de spirit aveti voi.Chiar nu-mi dau seama de ce va tine asa mult.Multumim frumos de urari si vreau sa aud ca v-ati facut bine.Va pupam dulce sa treaca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sănătate și bucătăreală plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  9. Adelina,multumesc mult si sanatate maxima si tie,e necesara!Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Insanatosire grabnica micutei. Pe o parte e mai bine sa faca acum asa zisele boli ale copilariei. Odata cu varsta pot interveni complicatii.
    Sa stapensti si sa folosesti cu placere noul aragaz.
    Iti multumesc pentru recomandare. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multa sanatate Karinei si sa gatesti cu spor si placere!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multa sanatate si insanatosire grabnica !
    Eu am facut varicela la 35 de ani... si a fost groaznic :(

    RăspundețiȘtergere
  13. @Lillee,multumim frumos.Intr-un fel ma bucur pentru ca a facut faza usoara si scapam "ieftin",plus ca nu constientizeaza .S-a invatat si cere singura sa-i dau cu pudra(puda,cum zice ea) mentolata.Multumesc pentru urare,acum mi-e drag de aragaz,mai tarziu nu promit.Cat despre recomandare....a fost facuta cu mare drag.Inmultim pupicii si-i trimitem inapoi.
    @Multumim Cristina.La inceput e cu placere,mai tarziu va fi spor si mai putina placere,hi,hi.....Pupacim.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim Ninu,nici nu vreau sa-mi imaginez ce-a fost pe tine!Asa noroc mai rar.De,daca n-ai stiut in copilarie ce sa "colectionezi",eu ce sa-ti fac!O seara placuta cu prietena ta imaginara,hi,hi...

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Bea in primul rand ma adresez Karinei ii doresc insanatosire cat mai grabnica!Apoi tie iti doresc sa te slujeasca cuptorul tau celnou alti 50 fara reparatie!:)
    Noapte buna!Azi nu am avut timp sa intru pe net dar fiindca e tarziu nu ma mai plimb pe nici unde ca maine avem Sfanta Liturghie si trebuie sa fiu in forma::)

    RăspundețiȘtergere
  16. Corina draga iti multumim mult.Mi-e drag aragazul,dar imi pare rau ca celalat s-a stricat si nu mai putea fi reparat.La lucrurile vechi renunt doar daca e musai,altfel sunt calitativ mai bune(parerea mea).Sper sa aveti o zi frumoasa si linistita.Pupici dulci.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sanatate Karinei. Sa aveti rabdare multa si sa treceti repede peste saptamanile de stat in casa. Sa ne tii la curent cu starea ei. Tu, sa stapanesti sanatoasa aragazul si asteptam cu nerabdare sa vedem ce bunatati ne vei prezenta. Iti multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase care mi-au incalzit sufletul si iti doresc si eu sa ai cat mai multe postari faine, cum ne-ai obisnuit, cititori minunati si comentarii multe. Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ramona,iti mutumim mult.Rabdare ii trebuie Karinei,fiindca deja nu mai are si nu prea ii mai place nimic,iar eu nu stiu cum sa o mai pacalesc.Bunatati....vom vedea!In rest,totul a fost din suflet,iar cititorii mei oricum sunt minunati si sigur ca vor mai fi si altii.Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa treceti cu bine si peste acest ultim val de varicela! Pupici Karinei! Apoi daca ai prelucrat si imaginea aragazului realizez ce importanta este achizitia lui pentru tine, iar eu ma bcur caci stiu ce bunatati coci tu la cuptor! Multumim si pt recomandari! Imbratisari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Of, of, mai Bea! Ce chin pe voi, mai ales ca acum e tocmai bine de iesit, nici prea frig, nici prea cald :((( SA SE FACA BINE REPEDE, CLAR??? E UN ORDIN! Va pupacim si sa dea Domnul sa fiti bine in doi timi si trei miscari!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumim Maria,e musai!Ai sa razi,dar sunt genul care se bucura si de un "varf"de ac, dar de ditamai aragazul!Sper ca ti-au placut recomandarile.Pupici alaturi de imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am inteles ,sa traiti!Cristina,ce sa facem,altceva n-am gasit decat varicela,dar las ca trece repede.Pupacim si noi fetele jucause.

    RăspundețiȘtergere
  23. sa ne arati neaparat ce ai copt! abia astept!
    Însanatosire Karinei si un start bun în saptamâna ce începe mâine dimineata!
    ;) Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  24. Carmen,sigur ca arat,dar pot spune linistita ca este un cuptor bun,coace bine, iar multumirea e deplina.Multumim frumos si sper sa reusim sa iesim mai repede pe afara caci Karina deja nu mai are astampar si nici eu energie.Noapte buna si tie alaturi de pupicei de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multa sanatate si sa-ti stapanesti sanatoasa achizitia. Si sa ne arati ce faci la el :).

    Pup.
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc draga Cristina,dar are deja vechime.Daca te uiti la etichetele cu prajituri ai sa vezi si am facut inclusiv sapun :) .Cuptorul e foarte bun,sper sa ma tina.
    Te pupic dulce.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !