Duminica

                  Ei, astazi toata ziua este duminica! Am incercat si eu sa "lenevesc" un pic, in pat ,de dimineata insa nu m-a lasat copilasul. Am auzit cum imi spunea "suav" : mami....mami, pisu. M-am conformat, dupa care incerc din nou sa lenevesc macar cinci minute. Ei as, copilul imi spune la fel de "suav": mami, papa....soame=foame. Asa ca m-am conformat din nou, ca doar nu lasam copilul sa flamanzeasca. Asa ca s-a dus lenevitul meu. Sa nu va ganditi ca poate reusesc in alta zi , pentru ca la mine este exclus asa ceva, este ceva la care doar pot sa visez.... Dupa onorurile de rigoare, adica mic dejun si sticluta cu lapte la copil, am pregatit o cafeluta pe care am reusit sa o savurez la calculator, pe fuga, evident, fiindca pe fundal se auzea la fel de "suav": mami pa....haide, cuvinte pe care le rosteste foarte clar si sa nu mai spun, aproape raspicat.Avand in vedere ca am stat destul in casa datorita varicelei, m-am conformat din nou. Cred ca in scurt timp voi fi ceva gen..... robotel.
               In timp ce toata lumea se pregateste de petrecut vacanta prin locuri minunate, noi ne plimbam prin minunatul nostru oras(1). Cand am urcat faleza care duce spre centrul orasului, oameni buni, m-a "pocnit" o mireasma de tei cum nu va puteti imagina. Teii (din imagine) sunt in floare si este un miros divin. Pacat ca nu se poate transmite si mirosul prin imagini , este o placere sa te plimbi. Fiind duminica, lumea este libera si fiecare merge pe unde poate, iar unii dintre ei au preferat sa stea la plaja pe marginea raului(2). Locul ratustelor a fost luat de porumbei(3). Privelistea este frumoasa, pentru ca de jur imprejurul orasului sunt dealuri(4 -5) si pot spune ca este un oras privilegiat din acest punct de vedere.
              Ziua inca nu s-a terminat, vom vedea ce mai urmeaza !


                                      DUMINICA   PLACUTA   TUTUROR !

Comentarii

  1. m-ai facut sa-mi fie dor de acasa! Pup fetele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zoozie,asta-i cea mai faina perioada a anului,cand teiul e in floare.Te uiti la poze sa-ti aline dorul,nu sa-l starneasca.Va pupam si noi dulce.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa zi de Duminica! Si eu sunt in urma cu odihna....
    O seara dintre cele mai frumoase draga Bea!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina,chiar a fost o zi placuta.Cu odihna,cred ca e destul de multa lume in urma.Multumesc si te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. se pare ca a fost relaxanta pana la urma, si cu miresme de tei, chiar daca dimineata nu ai putut lenevi

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce locuri frumoase aveti voi pentru promenada! Vremea a fost minunata, totul a fost pe masura frumusetii voastre! Sper sa ne daruti mai des cu asa imagini, ca o veritabila carte postala!

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa... eu am norocul ca Matei sa aibe dispozitie de citit numai dimineata (seara este mult prea obosit ca sa reziste dupa baita si cina unei povetiri), astfel ca lenevirea de dimineata nu este chiar o utopie pentru mine! Multe imbratisari fetelor frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  8. Parca copiii astia nu stiu ca este duminica... atunci se trezesc mai de dimineata si au asa un chef de joaca... eu am vrut sa l pacalesc si am mai lenevit in pat, de fapt am adormit de-a binelea iar el s-a jucat prin casa. cand m-am trezit nu am mai recunoscut covorul, iar lenjeria alba de pat era decoarata cu un frumos desen artistic in carioca... asta sa imi fie invatatura de minte sa mai lenevesc dupa ce s-a trezit copilul. cat despre tei nu-ti mai zic, la no in oras miroase teribil , nu iti mai vine sa intri in casa. pupici la fete!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Mariana,una peste alta,a fost o zi placuta.Cat despre lenevit....o veni si ziua aia.Te pupam.
    @Multumesc Cristina,ne-am simtit bine dupa atata stat in casa cu varicela.Pupam.
    @Maria,sa stii ca este un oras frumos si curat.Am sa incerc sa mai fac poze din locuri in care se vede orasul minunat.Ma bucur sa aud ca exista totusi persoane care se pot bucura de lucruri simple(asa zisul lenevit) si intr-un mod placut.Aveti un obicei frumos.Intoarcem imbratisarile si adaugam si pupici.
    @Vavaly,cred ca suntem noi cam "obraznice"si cerem prea multe de la copii.Daca stam toata saptamana acasa,ce importanta mai are ca-i luni,marti ori duminica?!Cred si eu ca te-ai lecuit.Pe viitor cumpara lenjeria gata decorata sa nu mai fie copilul nevoit sa faca treaba altora,hi,hi.....Mirosul de tei il am si in casa,mai ales cand bate vantul,un adevarat rasfat.Va pupam cu drag.
    @Copilarim,pentru noi chiar a fost,desi n-am facut ceva grozav ori iesit din comun.Pupici la fete.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noroc de Karina, ca asa erai sa "lenevesti" in pat mai toata ziua :))))))) Frumoase locuri aveti, de o mare drag sa te plimbi cu iubita Karinutza !!! Imbratisari voua si kit mai multe zile frumoase sa aveti in sinul naturii !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da,Liuba,nici nu vreau sa stiu sau imaginez cum ar fi sa nu ma trezeasca.Cand spunea ea asa dulce:mami,mamiiii si ma pupa,imi da parul la o parte,etc... e un deliciu.Avem un oras frumos si destule locuri pe unde sa ne pierdem vremea.Te imbratisam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai ce atata lenevit... nu? Cea mica te tine activa, sa nu-ti iesi din mana :)) Va pup>

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa e Lillee,numai ca am nevoie sa-mi dea si mie din eneregia ei debordanta,a mea...... s-a cam pierdut.Pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru poze frumoase, panoramice, musai urcati pe Capela, macar la statuie :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ha,ha,....Zoozie,exact acolo m-am gandit si eu sa merg,e o priveliste minunata.Pupam fete dulci.

    RăspundețiȘtergere
  16. tarziu, aflu si eu ce Duminica frumoasa ati petrecut... :) Chiar daca nu ai apucat sa lenevesti, sunt sigura ca v-a priit amandurora. ;)
    Ma bucur sa aud ca ati scapat de carantina. Pupacim cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. Gabi,niciodata nu e prea tarziu!Cu carantina,ne-am bucurat 2 zile afara,dupa care am ajuns la dr. si-am fost anuntata sa intru inapoi in carantina,ca nu ne-a trecut si-au inceput sa ne apara din nou bubite.Eu stiam ca ies toate odata,nu ca trec unele si apar altele.Asa ca suntem din nou in carantina.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  18. eee, Bea, ce bine ar fi daca as mai sta acasa... de acum sunt om al muncii, asa ca am si eu pretentii ca tot omul ca duminica sa fie duminica... dar ti-ai gasit. ideea cu lenjeria gata decorata nu functioneaza, le-a redecorat pe toate asta iarna, ca doar viziunea lui artistica nu se potriveste cu a fabricantului.
    bucurati-va in continuare de timpul petrecut impreuna zi de zi, iti va lipsi cand vor veni altele peste voi. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vavaly,in cazul acesta e de inteles,eu imi pun pofta in cui,iar tu mai tratezi,poate se milostiveste de tine si leneviti impreuna.Cu redecoratul,are dreptate copilul,daca fabricantul nu are imaginatie......Deocamdata ma bucur ca sunt cu ea,desi imi este groaza de momentul cand o voi trimite la gradi,dar nu ma gandesc.Va pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  20. ...banuiesc ca de trei zile tot fotografiezi orasul de nu mai dai un semn; apai crezi tu Bea ca iti mai poti permite luxul sa nu scrii tu colea ce prajiturica minunata ai mai gatit? ori ce sapunel ai mai creeat? Astept vesti gustoase si frumos mirositoare!! Imbratisari multeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Maria,din pacate sunt iar in carantina,dar am sa incerc sa scriu un post rapid cu ce ne mai distram.Sapunel inca n-am facut fiindca astept sa-mi parvina niste lapte de caprita ,iar ceva dulce bun....mai vedem.Te imbratisam si noi,dar nu prea tare sa nu se ia varicela si la voi.Pupici dulci.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !