Diverse

           Am cam "stationat " cu blogul si magazinul in ultima vreme, insa nu prea am facut lucruri interesante in genere, iar la magazin am fost in pana de ingrediente .
           Karina a inceput sa repete cuvinte dupa mine, insa numele tot nu vrea sa si-l spuna, cred ca i se pare greu si prefera sa nu pronunte. E o perioada frumoasa in care evident poceste cuvinte cum ar fi :
-banga - goanga                              -o nu ! daca nu-i convine ceva
-caca cu ^ deasupra -carca              - upta -rupta
-vau - vreau                                     -ceana -geanta
-soae - soare                                  - aba -alba
-nuna - luna                                     - nu mege -nu merge
-apte -lapte                                      - badon- balon
-place spune corect                          -mige -minge,etc.
           Dimineata cand se trezeste cere pisu,dar numai dimineata,in rest pampers-ul e la putere spre marea mea disperare,desi o tot pun pe olita si-am lasat-o doar cu chilotei.In rest,daca s-ar putea numai afara,cred ca ar fi perfect,iar fericirea maxima.


           De 1 iunie, desi a fost vremea schimbatoare, am iesit la plimbare, dar din pacate nu prea am prins mare lucru prin oras, desi am inteles ca ar fi fost ceva manifestari. Noi am vazut doar copii de la Palatul Copiilor care au cantat si jucat, iar Karinei i-a placut si a fost foarte atenta. Important este ca ne-am simtit bine.


primul desen pe asfalt
               Cat despre magazin, nu pot sa spun decat ca vor urma produse pe baza de unt shea si cacao nerafinate, gel exfoliant pentru ten , crema picioare obosite (cu dedicatie pentru mine), lapte demachiant ,lapte de corp si sa zicem........multe altele. In curand apare si un sapunel pentru pielea uscata cu aroma de ........dar ghiciti voi din poza. Desi unele persoane sunt contra uleiurilor aromate, atunci voi spune ca sapunul  nu este 100% natural, ci 99% pentru ca nu obisnuiesc sa fac sapun pentru "omorat molii" in cazul in care il pun printre haine, iar aroma este discreta si suava.
               Ca o veste buna(zic eu), dupa ce voi realiza produsele propuse, voi face si un mic concurs pentru testarea lor, deci stati aproape.



                                               O  ZI  MINUNATA  TUTUROR !

Comentarii

  1. Karina e foarte foarte draguta, delicioasa:)
    Cred si eu ca vrea numai afara, simte ca a venit vara:)
    Cat despre magazin, mult spor la treaba, suna foarte bine ce ti-ai propus.
    Asteptam concursul!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce mai domnisorica...si ce bine ii sta in rochia cu alb si negru :).

    RăspundețiȘtergere
  3. in sfarsit cateva cuvinte la tine pe blog...asteptam rezultatele muncii tale si comentez inca o data despre akrina: e o dulce

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai a fost buna pauza de pe blog, ca uite cate noutati ne aduci!! Karina e superba si spune foarte multe cuvinte si asa cum le rosteste acum iti inveseleste orice clipa! Abia astept si noutatile din magazinul cu bunatati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Karina este cea mai frumoasa fetita care am vazut-o vreodata. ma topesc dupa ea. Si o imbraci asa frumos!

    Sapunul arata minunat! este o proba facuta de tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fetita mare si eleganta ai!
    Abia astept noile produse, tot am vrut sa mai comand ceva, dar am vrut sa fie mai substantial din cauza transportului.
    Altfel si eu am cam fost in pana de subiecte pe blog din lipsa de energie, chef, plus incidente nefericte.
    Pupam fetele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  7. Karina este super draguta iar rochita cu buline ii sta de nota 20. Spor mult in realizarea produselor propuse si astept cu nerabdare sa le vad online. Te pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. @The way I am ,iti multumesc mult.Asa e, ii place foarte mult la joaca pentru ca ii plac copiii.Te pupam.
    @Gabi,trece timpul asa de repede,incat n-o sa-ti vina sa crezi si sa vezi c-o sa te trezesti cu ditamai flacaul.Multumim si te pupam.
    @Mariana,cand trebuie sa le faci pe toate singur,nu prea stii cum sa le mai impaci pe toate la un moment dat.N-am facut noi mare lucru,dar cand o vad pe Karina asa fericita,deja plutesc.Te pupam cu drag.
    @Maria,sunt de zi cu zi,insa mereu spun ca lucrurile marunte fac totul.Karina zice acum mult mai multe pentru ca repeta dupa mine,dar mi-e drag de nu mai pot cum spune unele cuvinte.Ca sa fie treaba treaba si sa nu ma mai supar si-a spus si numele azi privind o poza de-a ei:Ina,deci a zis si cum o cheama.Sper ca vor fi pe placul vostru noutatile.Pupici dulci.
    @Amy,multumim mult pentru aprecieri si chiar daca nu e cea mai cea,normal ca pentru mine este.Dar lasand modestia la o parte :D multa lume ne-a admirat cu rochita pe care am primit-o in dar de la o buna prietena din Canada(meritul ei ca a stiut ce sa ne aleaga).Sapunul va fi pus in vanzare zilele acestea,desi taiat nu mai are acelasi farmec,dar am apucat sa-l pozez inainte de a-l face bucati.Multumesc din nou si te pup.
    @Cristina,fiind 1 iunie,necesita o tinuta eleganta,iar ea a fost foarte mandra si fudula.Lasa ca te vad eu imediat cu Costin cum alearga dupa fete.Cu produsele te cred si inteleg,sper sa te si tenteze ce va fi.Cat despre pana de idei si alte cele,stiu despre ce vorbesti,patesc si eu.Va pupam si noi cu drag.
    @Ramo,saru'mana!Sincer si eu abia astept sa termin tot ce mi-am propus si sper sa reusesc.Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ha ha ne era dor de tine! Ce fata mare si frumoasa! Pupa mama :)
    Eu eu vreau sa testez :D ca ma declar fanul no. 1 al produselor tale! Abia astept noutatile!

    RăspundețiȘtergere
  10. Deea,ma bucur ca te gandesti la noi.Crestem,da tu ce crezi,ca ramanem pe loc?!Multumesc de declaratie si daca vei fi norocoasa cu siguranta vei testa.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasa rochita Karinei si-i vine tare bine imbracata asa. Imi place si sapunelul,i-ai facut un model minunat! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Geta!Din pacate modelul se pierde la taiat.Pupam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa, cu siguranta a ta e cea mai cea, fara doar si poate.
    e o dulceata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt din nou codasa!:(
    De luni de la amiaz si pana aseara tarziu nu am avut internet.
    Karina a crescut mare!E o Domnisorica in toata regula!
    Tare bine ii sade cu rochita si basmaluta pe capsor!:)
    Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Lore,sa stii ca nu te contrazic absolut deloc,ca de obicei ai dreptate.Multumim,sunteti tare dulci si voi.Pupicei.
    @Corina,nu esti de loc "codasa" ,sa nu mai zici asa.Karina creste vazand cu ochii,ma minunez de ea in fiecare zi cu tot ce face.Multumim de urari si pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  16. ma inscriu si eu pe lista celor uimiti de evolutia Karinei. Wow!!! :D Cat despre noutati,abia astept sa vad exact despre ce este vorba. :) .... dar trebuie sa recunosc ca ma atrage enorm de tare crema pentru picioare. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Asa ,asa,Gabi,treci pe lista :D .Eu de mult sufar la capitolul picioare,avand si platfus si recunosc ca stau precum o "purcica" atunci cand se ofera careva voluntar pentru masat,dar in ultimul timp .....stii,da?!Pupici la fete frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bea,ce mare s-a facut printesa ta!Eu zic sa nu-ti bati capul cu pampersul,toate la vremea lor.Ma bucur ca vorbiti,imi imaginez ce duce e cand tsalceste cuvintele:)
    Mi-a fost tare dor de voi,mi-e dor de cafeaua noastra,mi-e dor de multe...
    Pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da,draga Oana,crestem,crestem "cat altii in 10 ani",hi,hi.....Astazi a fost o zi promitatoare,a facut pisu doar la olita,desi in oras am fost cu pampers,dar a fost cuminte si nu a facut.Poate se invredniceste sa fac doar la oala.Si noua ne e dor,dar o sa ne potolim noi dorul cumva.Pupici duuuuulci!

    RăspundețiȘtergere
  20. :D Primul desen pe asfalt este cu siguranta cel mai frumos:) Bravo Karina:*!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Adevarata opera de arta,asa-i ? :D Multumim pentru aprecieri si pupici.

    RăspundețiȘtergere
  22. OFFFFFFF DOAMNE ce e de scumpa, imi imaginez cum vorbeste ea frumoasa, ador aceasta perioada!!! Felicitari Karinacu primul desen pe asfalt, sa stii ca e unul perfect si cu judecata, bravoooo fata. Am mai facut comentariu pe facebook, insa o mai zic si aici ca mor dupa rochitza ei cu buline !!! pupici voua multi si gustoshi :******

    RăspundețiȘtergere
  23. Liuba,asa sa te gandesti,ca identic cu acel desen mi-a facut unul si pe perete.Acum imi pare rau ca nu l-am fotografiat,dar tare ma suparasem atunci.Nepoata mi-a imi zicea ca trebuia pe acela sa-l completez eu,dar nu mi-a trecut prin minte.Ce buni si gustosi sunt pupici!Trimitem si noi pupici cu "garnitura" de imbratisari !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !