Cum ne "distram"

        Data trecuta am uitat sa va spun (desi nu este de interes national :D) ca am bucuria s-o am pe sora mea  de la Tg. Mures venita in vizita la mine. Credeam ca o sa fac o multime de lucruri, insa m-am inselat fiindca mi-a invadat bucataria (spre bucuria mea pe de o parte, dar pe de alta nu) eu fiind mai mult in vizita pe acolo. Nu pot sa ma plang prea tare , dar n-am reusit sa pun osul la munca pentru magazin. Insa acesta nu a fost singurul impediment.
       Vineri i-au aparut Karinei doua bubite pe spate carora nu le-am dat importanta. Nu sunt genul panicos care pentru orice sa se sperie. Dar sambata, au aparut si mai  multe  pe spate, apoi pe picioare .Hopa, asta era deja o problema, dar nu mare fiindca nu a facut febra , doar maraiala si suparare din orice. Dar nu a fost tot! Deoarece este vara si cald, incercam sa scapam de pampers. Cu "treaba" mica nu e problema, am scapat de faptul ca cerea din minut in minut si evident nu facea. Acum e ok, insa ieri a plans dupa "treaba" mare, de nici nu puteti sa va imaginati. Nu cred ca a mai patit cineva asa sa-i planga copilul in halul acela. Nu era constipata daca la asta va ganditi, desi inainte a avut doua zile in care nu a facut, dar a treia zi a executat operatiunea iar "scaunul" a fost cum trebuie in ciuda faptului ca nu facuse 2 zile. Dupa ce l-a plans si deplans ieri, azi am avut bucuria si fericirea sa o aud ca cere la olita pentru exact treaba cea mai jelita. Da ,a facut fara sa mai planga, nu a mai strans din fundulet cu atata indarjire si in sfarsit, dupa cum imi cunosc copilul, pot sa ma bucur si sa afirm: AM SCAPAT DE PAMPERS si trebuia sa consemnez, nu de alta, dar la cat de uituca sunt, nu m-ar mira sa se piarda prin memorie evenimentul.
               In rest, Karina ma uimeste in fiecare zi, repeta cuvinte si incepe sa spuna propozitii scurte. Recunoaste lumea dupa voce, chiar daca ea este in casa iar persoana afara, ori pe scara. Dimineata se trezeste si cere olita, dupa care spune: mama, papa sau mama, soame = foame. Ii plac animalele, se uita la tv si incepe sa recunoasca cat mai multe, dar pisicutele , catelusii plus maimutele sunt iubirile ei. La maimute le zice muta si e foarte fericita cand le vede la tv ( evident) sau desene.        
              In ciuda faptului ca o mai deranjeaza bubitele, e foarte vesela si jucausa. Este un pic cam gros imbracata pentru aceasta perioada (vezi poza facuta azi) ,dar am zis sa-i fie un pic cald, sa erupa tot si sa nu le vada pe bubite  sa le scarpine.
              Asa ca noi ne" distram "cu nitica varicela si cu olita care deja e pe cale sa ne fie cea mai buna prietena.  
             Voi cu ce va mai "distrati" ?


                  O  ZI  MINUNATA  TUTUROR  CU  MUUUUUULTA  SANATATE !

Comentarii

  1. Ne distram si noi cu olita...daca ieri a facut pipi pe el, de doua ori, azi Tudor mi-a cerut olita de 10x!!! Dar treaba mare zice ca-i e frica sa o faca la olita...nr chinuim, asta e. :(
    Va pupam din varful degetelor sa nu se ia varicela, ca in rest, avem de toate :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai rar asa distractie ca la noi. Nu dorim la nimeni.
    Ma bucur ca ati inceput cu bine perioada olita.
    Poti spune cu toata inima ca ai fata mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Liana,lasa ca trece repede ,doar ca trebuie un pic de rabdare.Cat despre bolile copilariei,cu cat le fac mai repede,cu atat scapa mai "ieftin".Va pupam dupa ce ne trece.
    @Lore draga,noi am scapat cu mult mai usor decat voi,avem cateva pe spate si pe picioare,pe cand la voi se numeste "captuseala".Va dorim insanatosire rapida.Cu olita,nici nu m-am asteptat sa rezolvam asa repede pentru ca am mai avut tentative,dar acum am reusit si chiar am fata MARE.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei(!), dar renuntarea la pampers se cere sarbatorita!! Felicitarile si aplauzele noastre! Este o etapa importanta in capatarea independente;, de acum micuta ta va face noi cuceriri personale. Si deci, ai confirmarea, Karina are varicela? Sper sa faca o forma usoara si sa treceti repede peste aceasta perioada! Ma bucur ca sora ta iti este ajutor de nadejde in acesta perioada! Va imbratisez si ii urez micutei si superbei Karina: insanatosite grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  5. Of cand o cere si a mea la olita? :( Ca parca tare indepartata e fericirea asta. Ne pare rau ca aveti varicela, dar vorba aceea, mai bine sa scape de ele acum cand sunt mici. Multa sanatate fetelor si felicitari pentru renuntarea la pampers. Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Maria,va astept sa sarbatorim,deja suntem in linie dreapta cu olita si face toate cele necesare spre mareeeea mea bucurie.Sunt deja prietene.
    Confirmare acum de la o doamna asistenta la gradinita,femeie cu experienta, vecina cu mine,ca doctora a fost libera.Dar e forma usoara,asa ca scapam usor de tot.
    Cu sora a fost bine,dar cum toate lucrurile bune se duc repede,azi dimineata a plecat,deci sunt acolo de unde "am plecat".Va imbratisam si noi cu drag,de la mic la mare.
    @Deea,un sfat spus din experienta.Acum e cald si poti s-o lasi fara chilotei.Primele zile sunt super nasoale,dar apoi se obisnuieste si-ai sa vezi ce simplu va fi.Si la noi a fost jale mare,dar acum e cu zambetul pe buze si-i place sa le faca "pa" cand le aruncam in wc.Acum e momentul potrivit de scapat de pampers,chiar daca se intampla si accidente,sunt firesti si sa n-o certi,ii spui ca nu-i nimic,se mai imtampla,ca sa nu se sperie.Va pupam si noi si va tinem pumnii in demersul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Karinutzei ca a trecut la o noua etapa a vietii ei. :)

    Sper sa fie o forma usoara de varicela, ca e tare mititica, draga de ea, si greu de suportat. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Amy,multumim,multumim.Cineva sus ne iubeste tare fiindca e forma usoara,nu se scarpina,iar cand isi aduce aminte ma ia de mana si ma duce sa-i dau cu puda-pudra.Deci avem noroc si e cuminte.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  9. bravo , ma bucur ca e o froma usoara d evaricela!si felicitari multe pt olita!!!!ce ti am spus sa ai rabdare ca va veni at cnd te astepti cel mai putin ?sunt plini de surprize copiii astia!bravo, bravo!!!pupam!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da,Dana,dar statul in casa ne mananca urechile.M-am saturat eu,dar ea?!Ai avut dreptate cu olita,nu m-am asteptat sa scapam in doua zile,sa nu-ti mai spun ca azi-noapte m-a trezit sa faca pisu.Chiar sunt plini de surprize,mai ales ca sunt ai nostri si-s minunati.Multumim si va pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oau, felicitari pentru prestatul la olita! Ma bucur pentru voi.
    Pe de alta parte imi pare tare rau sa aud de varicela, totusi cica e bine ca a facut-o acum, mai mica. La cat mai putine bubite!
    Noi ne distram pe la plaja...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristina,mami,asta da distractie,nu ca a noastra.Norocul nostru ca scapam usor si vom merge si noi la rau unde evident este nisip si....mare nebunie.Pana atunci stam cuminti in casa.Multumim pentru felicitari si distractie placuta.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am nimerit intr-o lume a mamicilor. Ceva strain pentru mine dar mi-a placut. Am stat nemiscata cat am citit postarea. O dulcica cea mica. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Lillee,eu te primesc cu mare drag in asa zisa noastra lume si nu facem discriminari.Ma bucur tare mult de vizita si sper sa mai revii pe la noi.Multumim si-ti trimitem un "pusi" cum zice fetita mea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !