Seria de "gura casca" 2

Fiindca nostalgia ma tot cuprinde si tot ma uit la pozele de cand era Karina bebelina,am constatat ca tendinte de "gura casca" avea de mult. Deci continui seria cu  poze de cand era mai mica .

                Dupa cum bine observati, printesa iepuras stie sa faca cu ochiul de cand era mica.


                                                    O  ZI  INSORITA  TUTUROR !

Comentarii

  1. FRUMUSETEA SE CUNOASTE DIN FASA...

    RăspundețiȘtergere
  2. :) probabil ca amintirile astea raman vii in memoria mamelor mereu, mereu, mereu. Mama imi spune lucruri pe care le spuneam sau faceam cand eram mica, mica, ca si cum s-ar fi intamplat ieri; din pacate traim tare departe una de cealalta si ne vedem o data pe an, asa mama sufera destul de mult si mereu imi spune ca imi simte lipsa si singura ei alinare sunt amintirile vii din timpul copilariei noastre (eu+frate). Sa iti dea Dumnezeu multe, multe, multe zile si amintiri frumoase alaturi de scumpa ta fetita!

    RăspundețiȘtergere
  3. @The way i am, multumim mult.Pupici.
    @Asa e Loredana,tu stii cel mai bine,doar vorbesti din experienta,ca ai doua printese frumoase foc.Pupam fetele.
    @Radda,este adevarat,desi atunci cand sunt mici ne dorim sa creasca,sa mearga,sa vorbeasca si asa mai departe,dupa care incepem sa ducem dorul clipelor cand nu stiau nimic din toate astea.Sa fii parinte,nu este o meserie usoara,necesita multe,insa merita fiecare clipa.Iti multumim de urari si te asteptam si pe tine.Pupam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce haioasa si dulce! Pupam fetita scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina,face uneori niste mutrite de te topesti.Va pupam si noi dulce.

    RăspundețiȘtergere
  6. pfuuuu ce cheliuta scumpa era!!!!!nu spun ca acum ma topeste cu ochii aia frumosi!!!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce scumpa-i! e "gura casca" doar cand zambeste, deci zambeste mereu.
    sa creasca mare-mare!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Multumim Dana.Eu zic:era,este si va fi.S-o fi vazut cand am facut o cheliuta intentionat,era haioasa rau,dar nu mai repet,ajunge o data.Pup fetele frumoase.
    @Asa e Amy,rade cu "gura pana la urechi" la propriu.Am norocul sa fie un copil vesel si sper sa fie asa toata viata.Pupici dulci.

    RăspundețiȘtergere
  9. chiar asa! daca toata viata este o persoana vesela are numai de castigat. M-am uitat din nou la pozele ei si este imposibil sa nu te binedispui cand o privesti.
    pupam si noi fetele dragi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar Amy,se spune ca atragi energiile pozitive daca esti bine dispus.S-o vezi cand stie ca m-a suparat,vine la mine precum o pisicuta,imi strange piciorul in brate si zice mamii mieros, apoi se uita la mine si-mi cere s-o pup facand din buze.Crezi ca mai pot sta suparata?!Apoi incepe sa rada,vrea in brate si ma iubeste.E greu sa-i rezisti.Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Scumpica foc puiuta ta ! Sa-ti traiasca ! Sa fiti sanatosi !

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim Iuliana!Lasa ca nici voi nu sunteti mai prejos.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu mai cad in bratele nostalgiei si privind-o pe micuta Karina te inteleg perfect! Este superba si tare zambareata! pupici cu mare drag! Maria

    RăspundețiȘtergere
  14. Da Maria,cand sunt mici ,ii vrem sa mearga,sa vorbeasca,iar apoi ducem dorul la vremea cand erau bebelusi.Va pupam dulce.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ahaaaaaaaa, uite unde era Kojak 2!!! Nu mă mai satur să-i privesc ochişorii ei albaştri, îi văd chiar şi în pozele în care îi are închişi :))) Ultima poză e absolut delicioasă! Pupăm fete frumoase, chelioase şi zâmbăreţe

    RăspundețiȘtergere
  16. Este super dulce si frumoasa Karina. Faine pozele cu ea :)! Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Cris,asta ca sa vezi ca nu te-am pacalit,hi,hi...Lasa ca te vad eu si pe tine cum o sa te uiti cu nostalgie la pozele de cand era bebelina mandra ta.Imediat iti vine randul.Va pup dulce.
    @Multumim Ramo.Trimitem si noi "bezele".Le-ai prins?Pup dulce.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !