Participat-castigat

                   Dragele mele, aceasta postare trebuia facuta cam de multicel, insa spre mareeeeea mea rusine nu am reusit.
                  Acum o luna fara o zi, am avut norocul sa castig fix de ziua mea (asta ca sa nu ma plang ca nu primesc si eu cadou :D ) un concurs organizat de Deea si prietene.com . Castigul a constat in mostre de la Gerovital Plant si anume:
-crema hidratanta
-crema nutritiva
-crema antirid
-crema antiimperfectiuni
-ser contur ochi si buze
              Toata gama contine extract de floare de colt despre care se spune ca are proprietati incontestabile de protectie si regenerare a pielii, iar in completare au fost adaugate sunatoare, coada calului, cimbrisor si nalba pentru a se asigura remineralizarea, hidratarea si protectia pielii.
             Inca nu am reusit sa le testez pentru ca in ultima vreme am cam fost pe ultimul plan , au fost alte prioritati, insa promit ca o voi face si revin cu impresii.
              Fetele au fost foarte dragute si prompte , fapt pentru care le multumesc tare mult. Iti multumesc si tie Deea pentru ca ai fost organizatoare si-ti doresc sa gazduiesti cat mai multe concursuri.


                                                  O  ZI  MINUNATA  TUTUROR !

Comentarii

  1. Felicitari:) ma bucur ca ai castigat si ai avut o surpriza frumoasa de ziua ta in acest fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersic Bea si te pupic dulce! Sa le folosesti sanatoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bea Felicitari!
    O zi buna sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos, felicitari !
    Sa le folosesti insa cu moderatie :(.. am auzit un caz petrecut la Cocarlentii de jos in care o tanti si-a dat cu toata gama de produse Gerovital si a intinerit cu vre-o 40 de ani peste noapte... si familia cand a vazut-o a crezut ca e cineva care le-a intrat in casa peste noapte..au chemat politia :( si nu au mai primit-o in casa pe biata femeie..
    Sa nu mai zic de alt caz cand o domnisoara a folosit produsele Gerovital ale mamei ei si dimineata vazand ca domnisoara nu se trezeste sa mearga la facultate au gasit in patul ei doar un bebelus de 2-3 luni :( au recunoscut-o doar dupa piercingul din limba si dupa bikini ca e ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari Bea, ma gandeam eu ca tre sa fii ocupata de nu mai zici nimic, pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. @The way i am ,multumesc mult.Sincer eu nu realizasem ca am primit de ziua mea pana nu mi-a atras atentia Deea.Asa ca-ti dai seama cat sunt de aiurita!Pupici.
    @Deea si eu iti multumesc.Pupici multi.
    @Corina,multumesc si o zi minunata si tie.
    @Multumesc Ninu.Am sa-ti ascult sfatul,dar incepe sa-mi fie teama,zau!Daca e cum zici,ma intreb,oare ce varsta are modelul din reclama?!Daca incep sa apara postari ciudate, ai sa stii ce efect a avut asupra mea.
    @Mariana,multumesc.Stii cum e, mai avem si perioade din astea.Pupici la fete.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Pupici la fete."
    Hai mai...:( si pentru "baietei" nimic ?... :(
    Nici macar o clatita cu branza si marar ? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo Bea! Sper ca ai fost ocupata cu lucruri (indeletniciri) placute :) Un weekend frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Multumim Ninule.Sa indraznesc sa te intreb cam ce doresti...parca mi-e frica,totusi,cam ce astepti?Clatite nu stiu sa fac pentru ca nu mananc mai mult de 2-3 si pentru atat ,nu fac efort.Deci clatite,nici o sansa.
    @Te pup Radda.Ei,au fost si placute,dar si mai putin placute,dar nu avem ce face.Toate trec si mergem mai departe cu veselie.Sper ca si tu esti bine?!

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost ziua ta?! :(( Imi pare rau ca nu am stiut insa profit de ocazie sa te urez retroactiv. La multi ani sanatosi, sa fii mereu vesela, iubita, norocoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa. Felicitari pentru premiu. Il meriti din plin. Te pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari Beatrice pentru cistig ! deci, contrar zicerilor tale ca n-ai noroc la concursuri s-a dovedit ca esti norocoasa ! La multi ani,multa sanatate si toate cele bune iti doresc din suflet !

    RăspundețiȘtergere
  12. @Ei, Ramo,de unde sa stii,ca n-am anuntat cu "surle si trambite" cum fac la Karina.Stai linistita,o zi ca oricare.Cand te apropii de o anumita varsta,parca nu-ti mai da inima ghes sa petreci prea mult.Oricum primesc urarile cu mare drag si-ti multumesc.Pupici multi si de la noi.
    @Geta,se pare ca la din astea "maruntele" am noroc.Cineva sus ma iubeste si a zis sa-mi faca o mica bucurie.Iti multumesc pentru urari si te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bravooo Beatrice, ma bucur impreuna cu tine pentru acest frumos cadou!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult Liuba,dulce ca intotdeauna.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari Bea si La multi ani fericiti alaturi de familia ta minunata... Karina este o scumpete, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea. Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc mult Adriana,iar urarile tale sa se intoarca la voi inzecit.Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari pentru premiu, Bea, dar mai ales "La multi ani cu sanatate"!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc Amy,multumesc.Te pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !