Sapun "Blue Velvet"

               Astazi vreau sa va prezint ultima creatie de sapun. Acest sapun este facut la comanda pentru una din prietenele virtuale, foarte draga mie. Fiindca si-a manifestat dorinta si interesul unui sapun care sa cuprinda cat mai multe ingrediente benefice ei, desi nu am avut chiar tot ce si-a dorit si anume, un ulei cunoscut pentru minunatele lui proprietati, am "cazut"  de comun acord asupra ingredientelor si a iesit sapunul din fotografie. Vreau sa mentionez faptul ca numele sapunului a fost dat tot de prietena despre care vorbeam.
            Cine mai doreste sa se rasfete cu acest sapun plin de "bunatati" (care consta in ulei cocos, ulei  masline, macadamia, ricin, unt cacao, aloe vera, miere, iaurt, plus vitamina A si E ,argila roz si albastru de metilen) o poate face fiindca il puteti gasi in magazin.
           Voi ce ziceti, va place cum a iesit?

                                SA  AVETI  O  ZI  FRUMOASA, PLINA  DE  SOARE !

Comentarii

  1. o prietena privilegiata, cu adevarat:)....arata foarte bine sapunul si albastrul ala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru harnicie si pricepere! arata foarte bine sapunasul,cred ca cu ajutorul retetelor tale o sa incerc si eu .
    o imbratisare si o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristina,toate prietenele mele sunt "privilegiate" si asa cum stii nu refuz pe nimeni,chiar daca nu iese chiar tocmai bine,dar macar se apropie :).Multumesc mult si te pup.
    @Saru'mana Artlotus.Poti incerca cu toata increderea.Daca ai vreo nelamurire la reteta sa ma intrebi,pentru a evita vreo greseala.Sa ai spor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare sapunelul tau Bea! asa primavaratec,vesel si sigur si bun.
    Mult spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vero,mie mi se pare ca zambeste,hi,hi....Merci si te pup.Spor si tie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place ca are ceva...turcoaz- o culoare foarte frumoasa si daca mai are si atatea uleiuri, argila si aloe...sunt convinsa ca e minunat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi spui tu mai tarziu cat e de minunat!Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bea, eu nu ma pricep de loc la sapunuri, nu le am nici cu ingredientele, dar stiu un lucru ca tu esti o profesionista si nu dai gres niciodata!Iti doresc sa ai cat mai multa vanzare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru indemanarea de care dai dovada.Cu siguranta prietena ta se va bucura de acest cadou.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata extraordinar sapunelul iar culoarea este nemaipomenita ca sa nu mai zic de ingredientele pe care le-ai amestecat cu multa dibacie la crearea lui. Te felicit si te pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ei ,Corina,mai e pana sa ajung profesionista,nu sunt nici pe departe.Iti multumesc si sper sa fie cum imi doresti.Te pup cu drag
    @Multumesc Mirela si eu sper sa-i placa din toate punctele de vedere.Pupici multi si de la noi.
    @Ramo,multumesc,nu stiu cat de dibace sunt,dar cu siguranta ma straduiesc.Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu ai specifica ,ca este sapun.....l-as fi gustat ca pe o prajitura!Minunata arata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Prietena virtuala iti multumeste de pe acum :D, te pupa mult de tot pentru efortul tau si de abia asteapta sa-l incerce pe pielea ei. Mai am atat de putin pana intru in posesia lui...iupiiii! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Superb sapun, ca o piatra pretioasa! ;-)puuup

    RăspundețiȘtergere
  15. @Hi,hi,Janet,lasa ca nu facem prajiturle albastre,le facem si noi mai viu colorate.Sunt uleiuri comestibile,dar zau nu e indicat.Multumesc si te pup.
    @Draga mea prietena virtuala,credeam ca vrei sa ramai in anonimat,desi ce-i drept,nu am ridicat 2 degetele sa intreb.Am niste emotii...ca la examen sau trac,precum artistii.Oricum,nu a fost efort,ci placere si nu ai de ce sa-mi multumesti.Daca ma prefac nemultumita de rasplata,mai primesc pupici in plus? Te pup dulce.
    @Liana,la ce anume te-a dus gandul?Chiar m-ai facut curioasa.Pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  16. De ce crezi tu ca vreau sa raman in anonimat! Sunt tare mandra si fericita ca ti-a iesit asa frumos si atragator si sunt convinsa ca este si foarte, foarte bun. Nu este nevoie sa te prefaci ca esti nemultumita ...pupici primesti cati vrei tu! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru ca nu apucasem sa vorbesc cu tine pe chestia asta si poate pentru ca sunt blonda uneori :D !? Cu restul vedem dupa,iar pentru pupici e suuuuuuuuper ca nu trebuie sa ma prefac pentru a-i primi.Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !