Am reusit !

Gel de  dus "Lime&Neroli"
                 In sfarsit, a dat Domnul si am reusit sa ma urnesc pentru a face un gel de dus spre vanzare cu urmatoarele ingrediente: apa de Neroli, apa minerala, glucosida de cocos, ulei de orez, guma xantan, pigment mineral cosmetic, ulei esential de lime si vitamina E.

     Adevarul este ca am pregetat datorita pretului care stiam ca fi mare (pentru mine). Am stat si m-am tot gandit cum as putea sa fac pentru a iesi pretul mai mic, insa nu prea mi-a dat .Ingredientele sunt cumparate de la noi si dupa cum bine stiti sunt destuuuuul de mari. De fapt puteam sa ajung la un pret mai bun daca nu as fi folosit apa de Neroli, insa nu m-am putut abtine datorita mirosului si proprietatilor pe care le detine. Este un gel onctuos asa cum cineva zicea, care spala bine si miroase frumos. Ii mai trebuie ceva?
    Cine doreste mai multe amanunte le poate gasi aici .

                                        O  ZI  MINUNATA  IN  CONTINUARE !

Comentarii

  1. Exista o vorba: Dai un ban dar stai in fata :) Calitatea conteaza si mai ales faptul ca este 100% natural. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Al meu este, de cand il asteptam!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si felicitari pentru perseverenta si reusita!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Of mai Deea ,ce le stii toate ca un om mare,hi,hi(glumesc).Asta cam asa e,dar nu toata lumea isi permite sa stea in fata indiferent despre ce e vorba.Te pup.
    @Cristina,nici nu indraznesc sa zic ca nu,hi,hi...De perseverat am perseverat la cerere,incerc sa multumesc cat mai multa lume si o fac cu placere.Multumesc si te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mami Beatrice jos palaria in fata ta!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Saru'mana Alinutza,dar nu e cazul.Chiar n-am facut ceva extraordinar.Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Bea! Ai un talent deosebit!! E o reusita fantastica si ma bucur pentru tine! Aplauze! Aplauze!! Maria

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari. Te citesc de un timp:), te-am descoperit la Oana ( Soarele de pe strada mea) pe blog.
    Pot sa preiau si eu bannerul tau?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Multumesc mult draga Maria.Personal,nu ma consider talentata,insa imi place ceea ce fac si atunci totul pare simplu.Te pup cu drag.
    @The wai, ma bucur daca gasesti lucruri interesante aici si sa te am ca cititoare.Poti prelua banner-ul si-ti multumesc tare mult pentru ca o faci.Sper sa-ti faci simtita si altadata prezenta si te astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bea, eu ma gandesc doar ce arome trebuie sa ai in casa.Aproape de mine se afla un magazin de sapunuri traditionale.Cand trec pe langa el ma imbata cu mirosurile aromate ale sapunurilor.Nu stiu cum se numeste magazinul deoarece eu i-am pus firma cu numele "Bea".Si zic:Iat-o pe Bea cu sapunurile ei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Aoleu Corina,acolo e de mine.La ei e deja traditional,pe cand la noi abia acum a inceput lumea sa-i prinda gustul.Ca de obice,noi suntem in urma cu multe.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Dana!Pe saptamana viitoare,asta doar daca nu vrei varianta fara Neroli.Pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari ! Eu am folosit pana acum doar sapun solid, din cap pana in picioare :))
    Si eu avut impresia ca gelul cu glicozida iese cam scump si nu eram sigura daca se merita. Dar postarea ta imi da un impuls. Se vede ca avansezi pe zi ce trece in bunatati, numai eu am ramas in urma cu stirile. Pupicei si tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc Cod Rosu si bine ai revenit(te-am dat disparuta)!
    Mie gelul imi place,dar pentru a iesi mai ieftin foloseste apa distilata sau un ceai.Reactii negative nu am avut decat unul,asa ca nu stiu ce sa zic...depinde de fiecare,insa personal mi-a placut.In rest,ma straduiesc...Te pup si eu(sa nu mai fugi cu vreun artist,glumesc desigur).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !