Sapun pentru copii

         Deoarece am in plan mai multe sapunuri pentru copii ,mi-am zis sa incep sa le si pun in practica.Nu au iesit prea frumusele fiindca m-am grabit "ca fata mare la maritat", insa au o multime de bunatati cu scopul de a hidrata si ingriji pielea delicata a bebelusilor si nu numai.Este un sapun fara aroma sau coloranti,cu miros natural de sapun,care mie a inceput sa-mi placa deoarece dupa nastere n-am mai suportat parfumurile si nici acum nu le agreez.
         Sapunul este facut din urmatoarele ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, masline, floarea soarelui, apa, NaOH, unt cacao, unt shea, ulei de ricin, ulei de strugure, miere si lapte infuzat cu tarate, pus special la sfarsit pentru a-si pastra calitatile minunate de hranire si hidratare.Deja sunt cunoscute beneficiile uleiului de cocos( care este folosit cu succes in diferitele probleme ale pielii, prevenind uscarea ei), floarea soarelui (care protejeaza pielea si actioneaza ca un dezinfectant), uleiului de masline  considerat si "aurul lichid" pentru proprietatile care le detine, iar lista continua cu binecunoscutele unturi hranitoare de shea si cacao, uleiul de ricin care hraneste si hidrateaza impreuna cu uleiul de struguri , iar la toate acestea  adaugam laptele care este folosit pentru infrumusetare din cele mai vechi timpuri si taratele infuzate in el care au ca actiune curatirea, hidratarea, vindecarea si hranirea pielii.
          Desi sapunasul nu este foarte estetic,in schimb este foarte hranitor si delicat prin insasi ingredientele adaugate.El va putea fi utilizat abia peste o luna, deoarece trebuie sa stea sa se usuce, sa "se odihneasca",e putin obosit,hi,hi.....
         Voi ce parere aveti despre el?
                                         
                                                 O  ZI  FRUMOASA  TUTUROR !

Comentarii

  1. Stai linistita ca arata foarte bine .....,de altefel calitatea conteza mai mult!Felicitari si la mai multe...ca ne place sa ne 'cremuim'.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. MIE mi se par frumoase, de departe sa stii ca nu arata rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata natural...si cred ca de data asta incerc si eu. Sa vad ce-mi comand si mie si pornim la testat sapunuri home-made:)
    Sincer m-ar interesa pentru mine mai mult un sapun lichid sau mai exact un gel de dus...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Haiduci si Loredana,multumesc frumos pentru incurajari.Tata avea o vorba:nu se vede din avion.Va pup cu drag.
    @Multumesc si tie Cristina pentru incurajare ,dar si este natural,hi,hi.Geluri de dus inca nu am facut si nu stiu daca voi face curand,insa o spuma de dus as putea face.Te hotarasti si imi spui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Simie imi par ca arata foarte bine; nu te stresa cu aspectu asta; compozitia este foarte buna pentru pielea copilashilor, ai pus si cacao, yummy; e cacao cu miros sau fara? imi dai un pont pentru cacao cu miros?
    pupi

    RăspundețiȘtergere
  6. Da si noua ne place cum arata.Chiar arata natural si conteaza calitatea , asa e , pana la urma ;).Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Alinutza,daca vine de la specialist,incep sa cred.Din pacate e cacao dezodorizata si eu oftez dupa cealalta.Cand o sa gasesc o sa te anunt,pana atunci oftam.Pupici si de la noi.
    @Dana,sincer ma cam umflasem,dar datorita voua incep sa ma desumflu precum un balonas.Multumesc si va pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,chiar arata foarte bine! Mai important este ce contine si cred ca e minunat! Kari ce zice? :-) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Bea,sapunul este super,super ok,o singura observatie,daca imi permiti:eu as fi folosit alta forma,un animalut,ceva.Stii ca vorbeam azi,eu il vedeam in forma de broscuta sau fluturas;)Ce vrei,am si eu fixurile mele:))Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragele mele Lumi si Oana,va multumesc si voua pentru incurajari.
    Lumi,Kari nu zice,ea pune mana si ma intreaba:vezi,vezi si se uita foarte incantata.
    Oana,fiindca mai nou la mine se fac sapunuri cu peripetii(nu e de rau),n-am mai stat sa ma gandesc la alte forme ci m-am grabit sa pun,apoi nu stiu de ce,dar ma gandeam pentru fetite,lor le plac trandafirasii.Vrei sa punem pariu?O intrebam pe Sofia,ce zici?
    Va pup cu drag pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu te opresti deloc!
    felicitari, ti-au iesit foarte frumoase de ce zici ca nu sunt aspectoase, noi le vedem destul de aratoase ( noi care stim.. ce mai trepidam pe lanaga ele!...)

    RăspundețiȘtergere
  12. Clara,am trepidat prea mult si le-am scos prea repede,era bine sa le mai fi lasat un pic.Multumesc si te pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok pentru spuma de dus...m-ar interesa ceva fresh, energizant, gen aroma de lamaie, menta, portocala, ceva de genul asta...nu stiu ce ai sau ce poti face:)
    Ma intereseaza si grasimea de cocos pentru par...se foloseste ca atare?
    Cum procedez cu comanda. Scuze daca mai gasesc detaliile pe undeva, m-am cam pierdut in bloguri:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cristina,nu-i problema.Deci,spuma o fac la cerere,inca n-am pus la vanzare,iar cocosul se foloseste asa cum e,ca o masca de par,personal n-am avut nevoie si n-am incercat.Comanda se face pe email,gasesti adresa in bara dreapta la magazin http://sapunurikabea.blogspot.com/.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si mie imi place cum au iesit trandafirasii si ai dreptate ca fetitele vor fi incintate sa aiba asa un sapunel. Si eu as vrea cacao cu miros, poate ma ai in vedere cind se iveste ocazia pe la tine. Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  16. Saru'mana Geta si te-am luat "in vizor" cu untul de cacao.Te pupam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Este dragut,dar nu asta conteaza,el sa fie bun!
    Sa ai spor!

    RăspundețiȘtergere
  18. salutari!Pe langa faptul ca arata excelent cred ca este si sanatos!Te felicit pentru ceea ce aci si pentru ca esti o persoana deosebita te astept pe www.euphoria-libra.blogspot.com unde sper sa gasesti articole interesante si pe www.libracraft.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. bea, da, arata bine sapunurile si este minunata compozitia! spor la toate!
    fetelor, sa stiti ca, din pacate, untul de cacao folosit in sapun isi pierse orice urma de miros :(. am incercat de mai multe ori si degeaba. am pus odata si cocos virgin si nu s-a simtit nici urma de aroma. in creme si lotiuni, in schimb, sunt ambele senzationale!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Multumesc Vero si la ce bunatati am pus,numai sa indrazneasca sa nu fie bun...!
    @Libra,bine ai venit si sper sa revii si alta data cu placere.Multumesc mult pentru aprecieri si am sa te vizitez curand.Sa ai o zi frumoasa.
    @Frank,daca l-ai pus la sfarsit ma mir ca nu ramane aroma,dar daca zici eu te cred.Oricum are mai multe proprietati decat cel rafinat,deci zic eu ca merita pentru creme si fat.Dar tot sunt dezamagita fiindca mi-ar fi placut sa ramana si aroma.Te pupam.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !