Sapun "Honey bar"

Ingrediente:
-uleiuri saponificate de cocos si floarea soarelui,apa distilata,muuuuuulta miere,ceara,unt cacao,ulei jojoba,ulei de struguri,apa distilata,NaOH.
Acest sapun este delicat cu pielea,pe care o hidrateaza intens datorita mierii ( regenereaza tesutul,   dandu-i elasticitate,  o tonifica ,are efecte antibacteriene si este un extraordinar remediu pentru pielea afectata de acnee ,ori zgarieturi,avand rol astringent si vitaminizant,  catifeland  pielea)  si uleiurilor de ingrijire , face o multime de spuma.Sapunul este imbracat in ceara care miroase delicios a miere.
Proprietatile uleiurilor le gasiti aici.
                                                      O ZI MINUNATA TUTUROR !

Comentarii

  1. Ce culori!!!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca si mirosul este pe masura !!1,felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suzana,ador sapunelul asta.Multumesc si te pupam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos!si...trebuie sa fie si sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lumi si Cristina,chiar e delicios,dar folosit la dus sau cum preferati!Multumesc si intorc pupicii.
    @Multumesc Corina!Este foarte hidratant,deci sanatos pentru piele,nefiind cu chimicale.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Beatrice cred ca ar trebui sa organizezi si tu un concurs la care sa ne oferi premii; nu reteta, ci sapunurile!!! Sunt atat de ravnite...si pe buna dreptate!! ...dar ce vei face cu noi sase? Nu vom putea imparti un sapun la trei mame si trei copii, asa ca poate ne dai reteta? Cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha,ha,ha ce simpatica ai fost!
    Maria,sa fiu sincera chiar am de gand sa fac un concurs,dar sa termin un pic cu postatul si apoi voi face o pauza.Castigati voi concursul si va rezolv eu cumva pe toate,ca-i clar ca nu va dau unul la toate sau mai stii........hi,hi,hi?Va pup cu drag pe toti si toate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cand aud de miere imi vine sa musc ;), mai ales ca al tau are si forma de fagure, cum faci forma?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu musca,faci clabucei!Cu ceara,dar a ramas acolo de design.Personal,ador sapunul asta.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu poate fi multa miere. Pur si simplu nu iese sapunul. Eventual o lingurita de ceai de miere la vreo 400 gr de sapun pentru cineva este mult, dar cu siguranta nu pentru toti. In rest suna foarte bine. Succese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pur si simplu a iesit cu foarte muuulta miere ,asta in ciuda tuturor :D !Daca vreo 200 si ceva grame miere la vreun kg.inseamna o "lingurita cafea", atunci.....Multumesc pentru subtilitatea de a ma face mincinoasa, insa chiar este cum am scris. Poate ar fi mai indicat sa va abtineti de la astfel de comentarii in necunostinta de cauza.Daca n-ati incercat anumite metode asta nu inseamna ca nu se poate.E usor sub anonimat sa faci pe grozavul,nu?!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !