7 lucruri pe care nu le ştiaţi despre... mine

             Ei,cand cred ca am scapat ,dau nas in nas. Cu cine? Pai cu o leapsa. Draguta de Cristina m-a innobilat si zice ea ca-s" inculpata".In cazul acesta, n-am decat sa ma "execut ".
            Cam greu dar incerc:
-sunt catolica ,dar casatorita ortodox;
-mai un frate si-o sora,diferenta de 18 respectiv 16 ani si am si nepoti (3 la numar)de 28 ani(2) si de 26;
-sotul este mai mic decat mine cu 8 ani(nu era minor cand l-am cunoscut);
-am avut o birmaneza frumoasa si cuminte care mi-a murit inaite sa o nasc pe Karina cu o luna ,si acum oftez dupa ea,dar mi-am promis sa nu mai iau alta pentru ca ma atasez prea rau;
-la capitolul prietenie....greu pentru ca sunt genul care-si pune sufletul pe tava si nu stiu cum se intampla ca mereu m-i se  da peste mana si evident se rastoarna tava;
-pana sa adorm dau din picior;
-imi place sa fac baie in cada.
           Nu sunt o persoana complicata,nu am o viata spectaculoasa,deci nici lucruri prea interesante de spus despre mine.
              Imi cer scuze,am uitat sa predau mai departe.Persoanele despre care mi-as mai dori sa aflu "lucruri " sunt:
-Clara http://pasiunideodinioara.blogspot.com/
-Ramona http://bblabord.blogspot.com/
-Anda http://anda2304.blogspot.com/
-Loredana http://ingerica.blogspot.com/
-Vavaly,Maria si Mihaela http://copiisimamici.blogspot.com/
-Corina http://dinaltezari-corina-corina.blogspot.com/
-Alinutza http://savina-handmade.blogspot.com/  
            Poate prelua oricine isi doreste si-i face placere,chiar daca nu e pe lista.
 
                                                    Va urez o zi minunata!
          

Comentarii

  1. ...buun..si al optulea este noua infatisare a blogului..ia sa-mi povestesti tu mai multe...ca e interesant :)...e la moda cu noul look ??? oricum felicitari si te admir ca ai putut face asta...eu nu ma precep asa tare la dintr-astea :(:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Laurita,daca vrei il zic si pe al noualea.......o surpriza pentru luni.Deci ,stai pe aproape.Despre look....ce sa zic,eu mereu schimbam cate ceva daca ai observat,deci nu cred ca e prea mare noutate.Multumesc oricum,dar nu e meritul meu in totalitate(am apelat la o cunostinta).O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow exista si un al noulea si ma tii asa pe jar pana luni ????:)
    seara faina si voua

    RăspundețiȘtergere
  4. Laurita,ziceam ca e SURPRIZA,dar sper sa merite asteptarea.Somnic usor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam tarziu doamna mea..promisesei pentru dimineata! :D Ai avut dreptate...coincid unele puncte! :D
    Mi-a placut aia cu datul din picior...eu dau din picioare si dupa ce adorm! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bea, eu dau din picioare mereu, chiar si acum in timp ce citeam :) Unora li se pare enervant, dar ce sa fac? :) Interesant cu diferentele de varste la voi in familie :) Iar blogul imi place foarte, foarte mult cum arata acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru noua imagine. Imi place mult :). Ma bucur ca te-am cunoscut si mai bine prin intermediul acestui articol. Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. aia cu datul din picor e tare, de fratii mai mari... si intre mine si sora-mea sunt 20 de ani....sa ti traiasca fratele, sora, SOTUL si KARINA! o sa scriu si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Oana,am zis"maine sau la noapte"ceva de genul,parca asa tin minte.Voi sunteti cu o ora in urma?Cu "punctele"probabil am mai gasi daca le-am cauta,iar cu datul din picior,asa stii daca am adormit sau nu(dupa nu mai dau).Pupici.
    @Adi,cand mi-am dat niste examene in afara orasului si am stat la un camin,fetele stiau cand dorm dupa chestia asta.In timpul zilei dau si eu, n-am stare si-l misc mereu,desi stiu ca are o semnificatie,dar nu mai stiu care.Cu diferenta de varsta...cred ca s-au gresit datele noastre de nastere,trebuia sa fie invers.Ma bucur ca-ti place noul aspect,asa vei reveni cu drag.Multumesc si te pup.
    @Ramo,multumesc si desi am uitat sa specific,iti predau stafeta si voi atasa la post.Pupici multi.
    @Multumesc Clara si chiar te rog sa scrii,eu am uitat sa specific,bine ca mi-ai adus aminte.Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. interesanta selectia facuta de tine.
    sa te bucuri de frumoasa ta famile!
    vad ca esti hiperactiva zilele astea si pusa pe surprize. simti miros de primavara, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  11. Lore,cate putin din fiecare.Iti multumesc frumos pentru urare si da,vreau si surprize,oricum sunt nascuta primavara ,deci....sa vina mai repede.Vezi ca ti-am predat si tie stafeta ,daca ai timp si placere.Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  12. Beatrice ,o imbrtzisare si mult bine! facem parte din acelasi club ....(si sotul meu este mai tanar ,) sa te bucuri de familie si de fiecare clipa minunata!Un SF Valentin plin de dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  13. Suzana,traiasca clubul,mai astept inscrieri.Iti multumesc si-ti doresc asemenea.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Atunci ma inscriu si eu in club ... inculpatul meu are cu 5 ani mai putin ... a reusit si el anul asta sa treaca la 30, sa intre in randul lumii bune adica... In rest greu cu inca 6 lucruri sa spun despre mine,.. trebuie introspectie pentru asta.. nu? si cu maimutica in spatele meu e imposibil... sa va iubiti mult dragelor, cu Valentin sau fara!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vavaly, uite cum se mareste clubul nostru,ce-mi place.Oricum,nu te grabeste nimeni,cand ai timp si dispozitie.Va multumim si va intoarcem urarile.Pupam si maimutica.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si noi suntem catolici,dar nu cred ca religia,varsta, ... face sa fim fericiti! O zi minunata!!! ...si multe pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu,este evident,dar astea au fost cele 7 lucruri care mi-au venit pe moment in minte,caci evident sunt o multime de lucruri pe care nu le stim unii despre altii si probabil nu le vom stii vreodata.Va multumim la fel si intoarcem pupicii,plus un bonus.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bea am onorat leapsa de la tine!Si....imi esti draga!Insistenta ta ma face sa te cataloghez undeva aparte!Sa ai o zi frumoasa alaturi de comoara ta Karina!

    RăspundețiȘtergere
  19. Corina,multumesc frumos,dar sa stii ca de fel nu-mi place sa fiu pisaloaga,iar "insistenta"a fost apreciere.Sper sa fie de bine "catalogarea".O zi minunata si tie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bea cred ca ai inteles gresit sau defapt am gresit eu ca nu am pus insistenta in ghilimele ceea ce ma determina sa ma duc sa o pun acolo unde trebuie.Din contra "insistenta"ta imi aduce un aer de liniste si bucurie.Eu trebuie sa ma simt cu musca pe caciula nu tu.Tocmai prin acest lucru mi-ai dovedit ca esti o persoana deosebita.Imi cer iertare pentru faptul ca tu ai inteles exact inversul la ceea ce mi-am dorit sa fie.Din contra am vrut sa scot in evidenta rautatea mea, si sa te calific pe tine de fapt acolo sus unde tu te afli.Nu am vrut sa intelegi insistenta in sensul rau ci opusul ei.
    Nu am gandit nici un minut ca ai fi o pisaloaga din contra am incercat sa spun ca cu toate ca eu nu am ridicat nici o leapsa tu totusi esti atat de buna si mi-ai trecut cu vederea faptele mele, si imi mai daruiesti bucurii.Imi pare rau ca m-am facut inteleasa gresit.Mai pot repara ceva?Sau nu!Sunt sincera! pentru mine nu ai fost si nu esti niciodata o pisaloaga, nu ai gresit niciodata cu nimic.Cat despre catalogare mai incape vorba?Vreau sa stii ca e clar ca e sus!
    Acum sunt nelinistita defapt m-a nelinistit tacerea ta fapt la care am recurs la comentul anterior.Dar nu m-am gandit niciodata sa intelegi gresit.
    Tu ramai pentru mine Bea cu litere mari.
    Si da-mi voie sa te imbratisez! Si inca ceva am preluat leapsa tocmai pentru ca mi-a facut placere, si am vrut sa apreciez in bine felul tau de a fi, si in mai putin bine nesupunerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Aoleu,Corina mamica,eu nu m-am gandit asa departe.Te rog sa stai linistita,ca astea nu sunt motive de suparare ca n-ai preluat o lepsa sau cate au fost.Ca n-am inteles foarte bine cu asa zisa "insistenta"este drept,credeam ca te simti putin presata ,dar de asta am si zis ca nu-s pisaloaga,dar nu am stat sa despic firul in patru.Cu "catalogarea"am glumit,nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi fost de rau.
    In concluzie, nu ai nimic de reparat pentru ca nu ai stricat nimic si te rog sa stai linistita sa nu-ti mai faci atatea griji pentru nimic.Asa ca primesc imbratisarea cu mare drag si o intorc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bea sunt la servici dar eram nerabdatoare sa vad ce ai hotarat tu.Abia am asteptat pauza sa pot intra pe net.
    Sa sti ca ma bucur mult,si o sa-mi mananc senwisul cu tihna!O seara frumoasa iti doresc draga Bea!

    RăspundețiȘtergere
  23. Of ,Corina,ce ma necajesti ca ti-ai facut" 1001 de probleme" fara motiv.Ma bucur ca macar ai mancat linistita.Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dupa cum vezi onoram leapsa:

    http://copiisimamici.blogspot.com/2011/02/viata-ca-o-leapsa.html
    Te imbratisam!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am vazut Maria si va multumesc.Intoarcem imbratisarea si adaugam pupici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !