Revelionul meu 2010-2011

      Mami si tati,  mi-au stricat distractia!
Veselie mare
Nu vreau codite!
Salopeta ma cam incomodeaza!
O schema de dans,doar de mine stiuta!
                                                                                                                       
E mai bine fara...!



Sper ca si voi v-ati distrat la fel de bine ca si mine!


































Comentarii

  1. La multi ani,fetelor!Bine v-am regasit in 2011!Karina e mortala,pupam spiridusul vesel foc!Mare dansatoare o faceti,cu sau fara codite!Hahaha,mi-ai zis tu vineri ca nu sta la motat,cum nu stau nici altele;)Va pupam cu mare drag!Ma dus sa-mi fac o cafea;)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!!! Sunteti o familie foarte frumoasa! Karinuta e o scumpete, se vede ca se distreaza grozav, iar schema de dans m-a dat gata :-))). Pupici, sa aveti un An Nou minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. e bine ca stie sa fie sufletul petrecerii de mica!
    va dorim un an frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bea sunteti tare frumusei si va vad oameni cuminti.Karina e tare dragalasa si frumusica foc cu toate mutrele pe care le face.
    Vreau sa-ti multumesc pentru felicitarea de pe meil am primit-o.
    Si.....bineinteles un An Nou binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  5. @La multi ani si tie,Oana!Bine ai revenit la noi,unde te asteptam cu mare drag.Cat despre codite,sper sa stea cand mai creste,ca acum nu exista nici o sansa(pana si tati sta cu agrafa in par cu speranta ca...)Pupam fetele cu drag si flacaul.
    @La multi ani ,Lumi!La schema,de fapt se invartea,dar asa am prins-o in poza.Un anou nou cu multe impliniri va doresc ,cu multa sanatate.Pupici dulci la fete frumoase.
    @Lore,de cand era mica ii placea muzica si misca funduletul.In general este o fire vesela si nu pot decat sa ma bucur.Un an nou plin de tot ce va doriti sa aveti si voi.
    @Corina,nu stiu cat de frumusei suntem,dar stiu ca suntem impliniti,fericiti si nu ne mai dorim prea multe.Felicitarea am trimis-o cu drag si ma bucur ca ti-a placut.Un an nou binecuvantat iti doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Of of cat de scumpa suntem :) Si cat de vesela.Eu nu cred ca i-au stricat distractia mami si tati. Va pupam si va uram sa incepeti anul cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim,Deea,dar nu vroia sa stea la pozat,ne-am chinuit sa avem si noi o poza de familie.Pupici si un an nou cu tot ce va doriti.

    RăspundețiȘtergere
  8. oooo, tati acasa.
    La multi ani dragilor :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai ce frumosi sunteti toti trei! Ma bucur sa vad ca a ajuns si tati cu bine acasa. E clar ca ati avut niste sarbatori de vis. Va pup cu drag si, in special, pe bebelina ta frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Da Amy,avem si noi tati de sarbatori,dar nu pentru mult timp.La multi ani si tie si va pupam.
    @Multumim Ramona.Cand familia este reunita,nu are cum sa nu fie frumos.Din pacate timpul trece repede si iar ramanem in duet.Si noi te pupam cu drag,inclusiv pe strumf.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce familie frumoasa si binecuvantata!
    Karina se potriveste cu Tudor, si el are niste scheme de dans si un joc de picioare de ramanem muti. Am zis ca-l dam la Calusarii ;-) puuup

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult,Liana!Mi-ar place sa-i vad pe amandoi dansand.Eu mi-as dori un dans sportiv ceva,dar cine stie...?Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,sunteti chiar frumosi,dar cea mai tare tot minunea mica ramane,cu ochisorii ei superbi!
    E frumos de sarbatori cand familia se reuneste,mai ales cand este una mare cum este si a mea.
    La multi ani,sa fiti sanatosi,fericiti,sa va iubiti mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ei,Veronica,nu suntem chiar asa frumosi.Din pacate,nu suntem o familie mare ca voi,dar e bine si asa,decat deloc.Cat despre minunea mea...e minune pentru mine si ma topesc dupa ea.Multumesc pentru urari care sunt valabile si invers.Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !