Premiata cu "I love to read your blog"

                          Se pare ca am fost tare cumintica si am fost premiata din nou .Cea care si-a indreptat gandurile frumoase spre mine este   Alinutza  pe care o mai gasiti si pe aici sa va indulceasca sufletul. Pentru ca eu am mai spus o data care sunt cele 10 lucruri care imi plac,nu am sa ma repet.Nici nu am sa dau mai departe la 10 persoane,ci la mai putine si anume:Corina din alte zari ;Anda ;Ela care este si mama si iubita;Oanamada care a pastrat soarele pentru srada ei;Cristinei care este o mama incepatoare;Janet si Liana care ne pun bunatati pe masa si nu in ultimul rand,vreau sa le mai premiez o data pe:Luminita care ne incanta cu bucatele de poveste ;Oana cu minunatele ei comori si Ramona cu BBlabord care ne impartaseste tot felul de lucruri interesante.Ce tare am fost,nu dau la 10 persoane mai departe ca dau la 9,super.
          Asadar,nu trebuie decat sa spuneti de la cine ati primit premiul,sa spuneti 10 lucruri care va plac si sa dati mai departe la cate persoane aveti placere.De asemenea este libera orice persoana sa preia acest premiu,daca ii face placere si sper sa nu se supere nimeni ca nu am mai nominalizat,pentru ca de fapt toate imi sunteti dragi.Va doresc o zi minunata.
                                                     SPOR LA PREMIAT! 

Comentarii

  1. He-he-he! Mulţam fain. Hai că mă pun pe treabă. Apopo, şi mie îm place LA NEBUNIE să joc rummy.
    pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere, Cristina.N-am mai jucat de mult,chiar mi-e dor.Intoarcem pupicii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Bea, imi face mare placere premiul tau. Preiau cat de curand. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bea,draga mea,multumesc,poate ma invrednicesc sa preiau leapsa,am mai primit una identica acum cateva luni,dar poate,intre timp,am schimbat ierarhia preferintelor,cine stie.Te pup!Eu-mai rarut pe aici,te-ai prins;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anda ,ma bucur daca iti face placere,mai ales ca asta era si ideea.Pupici si tie.
    @Oana si atunci tot de la mine era ,te-ai prins....?!Este cum spuneam:nu ma mai iubesti!Pupici pentru comori,cu tine cu tot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru premiu! Eu am intrat nitel sa citesc si sa ascult muzica! Tare imi place Enya! Asa ca mai zabovesc pe blogul tau :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Deea si daca iti place te rog sa iei si tu premiul.De zabovit,poti sa zabovesti cat iti pofteste inima.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bea,leapsa asta o am de la o prietena Dana.Daca mi-ai trimis-o si tu,zau ca n-am stiut.La faza cu iubitul nu comentez...

    RăspundețiȘtergere
  9. Oana, viziteaza adresa si urmareste data te rog http://coltpestritkabea.blogspot.com/2010/10/primul-premiu-virtual.html.Ai uitat dar,trecem cu vederea,ha,ha,ha....iubitul cui....al meu sau al tau,hi,hi,hi?

    RăspundețiȘtergere
  10. este cineva caruia nu-i place sa citeasca blogul tau?? ;)
    Usor- usor vei vedea cum iti va fi greu sa alegi doar 10! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Gabi,nu prea stiu,sincer, ce sa raspund.Probabil sunt si persoane care nu ma plac,e firesc,nu putem avea pretentia sa ne placa toata lumea.Oricum mi-a fost greu,drept dovada ca nici n-am reusit.Iti functioneaza telepatia,m-am gandit la tine zilele astea.Te pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pare ca esti super premiata. Multumesc pentru premiu. Te asteapta o nominalizare la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ela,pana ma urnesc sa fac si eu postarea cu pricina,raman fara persoane pe care sa le nominalizez.Iti multumesc frumos ca te-ai gandit lamine.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc, scumpa! Sunt onorata! Primesc cu drag. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Lumi,cu cea mai mare placere.Pup fetele scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt o buna prietena a lui Carmen si ea a primit
    pe blogul ei acest dulce tentant Rugamintea mea este cum putem afla reteta.?!
    Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim mult de tot ca te-ai gandit la noi. Scuze pentru intarziere, nu-ti fie cu suparare, am fost super ocupate...
    Janet&Liana

    RăspundețiȘtergere
  18. Liana,stai linistita,nu e suparare,astea nu sunt motive.De asta nici nu v-am dat si noul premiu,tocmai stiind ca sunteti ocupate.Il poti lua oricand si nu ma supar.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !