Preluare si predare

                            Fiindca am ramas datoare sa raspund la 2 lepse, am hotarat sa incep saptamana facandu-mi datoria de onoare .Asadar ,azi ii raspund  Andei.
Când eraţi mici:

1. Ce răspundeaţi la întrebarea: ce vrei să te faci când vei fi mare? 
       Ciudat,dar eu doream sa lucrez la casa de copii,asta imi aduc eu aminte.
2. Care erau desenele animate preferate?
        Cu Tom si Jery.
3. Care a fost cea mai frumoasă zi de naştere sărbătorită şi de ce?
        Cea mai frumoasa zi de nastere a fost la 14 ani,cand mi-au venit colegii de clasa la petrecere ,unde am dansat si ras ca nebunii,iar luni cand a inceput scoala,aproape toti care au participat la party erau raciti si lipseau de la ore(nu asta era partea frumoasa).
4. Ce jocuri preferate aveaţi?
        Sotronul, 9 pietre, pitulusul cu scaparea turmei,etc.
5. Ce vă doreaţi să faceţi neapărat şi încă nu aţi reuşit?
       Nu cred ca mi-am dorit ceva neaparat cand eram mica sau cel putin nu-mi aduc aminte.
6. Care a fost prima pasiune sportivă şi nu numai?
       Prima ,a fost gimnastica, apoi au urmat in ordine:volei,handbal si tenisul de camp,care imi place si acum.Le-am practicat pe toate la bloc fiindca aveam spatiu.
7. Care a fost primul cântăreţ/grup muzical preferat?
      Modern Talking .
8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Moş Crăciun, Nicolae?
     Nu-mi amintesc,de regula era surpriza,insa cel mai frumos primit(adica mi-a placut mie),o papusa bruneta cu ochi albastrii.
               Predau stafeta mai departe la Herbine,Deea si cine mai doreste. 

Comentarii

  1. Bea,vad ca esti pusa pe treaba cu lepsele astea.M-a impresionat faza cu casa de copii.Sa vrei sa lucrezi acolo denota spirit de sacrificiu si bunatate nemarginita.Am avut sansa sau nesansa sa cunosc pe viu viata din casa de copii si te marcheaza iremediabil.E mult de discutat pe tema asta...Eu iti doresc o zi frumoasa si te astept la cafea,inca imi pastrez bunele obiceiuri,din inertie;)Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai amintiri frumoase...
    Ce sportiva ai fost, bravo! Tom si Jerry imi placeau si mie..imi plac si acum cred. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @Oana si eu am avut parte sa lucrez cu astfel de copii,doar ca erau mai mari si stiu ce inseamna.Multumesc,dar azi am fost afara la soare.Te pup cu drag si astept runda de la pranz.
    @Ei Lumi,daca ne vedeai ce pasionati eram,nu-ti venea sa crezi.Dar ne-am si distrat pe cinste,am multe amintiri frumoase din copilarie,stiam sa ne jucam si nu era atata tehnologie.La desene ma uit si acum,hi,hi...Pupici la gogosici dulci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Interesant interviul acesta. Eşti prima fată pe care o aud că nu voia să se facă balerina sau doctoriţă... Cât despre Tom&Jerry, sunt cei mai tari. Sper să le placă şi copiilor noştri la fel de mult cum ne-a plăcut şi încă ne plac (unora dintre noi care încă mai suntem copii- ca mine, de exemplu). Felicitări pt blog. Sănătate maximă familiei şi numai gânduri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina,iti multumesc pentru vizita si te astept si alta data cu mare drag.Mi-au placut copiii de mica si vazusem un reportaj cu copiii institutionalizati de unde mi s-a tras dorinta.Cat despre desene,stau de multe ori cu fetita mea si ne uitam impreuna.Multumesc pentru urari si va pup pe amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bea promit ca la urmatoarea postare preiau leapsa. Chiar mi-ar fi drag sa imi amintesc de copilarie. Stiu ca mai sunt datoare cu o leapsa dar vine si ea :).pupici si mersi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deea,stai linistita.Cand ai chef si dispozitie,nu e nici o suparare.Te pup si n-ai pentru ce sa-mi multumesti.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !