La petrecere


                 Cum era si firesc,am imbracat si eu copilul in rochita,ca doar era ziua ei,nu?! Din acel moment,nu am mai avut trai cu ea.Nu si nu sa plecam la plimbare.Se ruga mititica de noi ,pe rand ,ne lua de mana si ne ducea la usa asteptand sa deshidem usa sa plecam.Degeaba am incercat sa ii explicam,nu aveam cu cine sa ne intelegem.Salvarea a venit in sfarsit o data cu sosirea primei invitate.Bucurie mareeee,de nu pot spune.Din pacate nu am avut decat 2 musafire pentru ea,caci ceilalti doi copii care trebuiau sa mai vina s-au imbolnavit.Insa pentru ea a fost suficient,iar bucuria se citea pe toata fatuca ei,ceea ce m-a bucurat nespus.S-au jucat,au alergat si-au chiuit ,de mai mare dragul.Apogeul a fost atins cand i-au cantat fetitele LA MULTI ANI (fiind mai mari un pic),cred ca a auzit tot blocul.Au fost simpatice rau..Sa nu mai spun ca puisorul meu a reusit sa se si murdareasca(am carutul pe hol si a reusit performanta,oricum nu e greu pentru ea),iar acei strampisori albi,au devenit cu model,desi aveau.La un moment dat,una din fetite,a venit si mi-a zis suparata:Mama lui Karina,sa stii ca Karina s-a bagat sub pat si nu vrea sa iasa!Deci am un mic baietoi.De simtit bine s-au simtit cu siguranta ,pentru ca nu mai vroiau sa plece acasa,iar Karina s-ar fi dus dupa ele.
                                                      O  ZI  MINUNATA  TUTUROR!

Comentarii

  1. Ce frumoasa este!!!! Sa va traiasca! Auzi, chestia cu rochia ti se trage de la faptul ca nu o lasi si in casa in rochie...sacrifica si tu o fusta si aia sa fie "fusta de printesa" cu care are voie sa stea in casa cat vrea (si Catinca are perioade din astea in care vrea numai rochii...asa ca avem fusta de printesa!:D)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de scumpica este! sa stii ca nici eu nu prea o imbrac pe Irina cu rochite sau fustite, mi se pare mai comod la pantaloni. Desi ar trebui sa o printesesc si pe ea mai des ca doar e fetita. Ma bucur tare ca v-ati distrat! Sa va fie de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI !!!! micutei printese!! si mult bine ,impreuna cu parinti!!! o imbratisare si numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mami,ai o fetita superba,cu niste ochisori spectaculosi!O sa te rog sa pui poze mai des cu mica printesa.Am ras de faza cu plecatul,imi suna asa cunoscut!E clar,fetitele sunt mai plimbarete din fire,cred ca e scris in codul lor genetic sa plece "Pa!".Va pup!Sa aveti o zi superba,acasa sau la plimbare;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bea tare draguta printesa si are niste ochi...Arata--i ca pritesele au numai rochite sa vezi ca si ea doreste sa fie ca ele.Inventeaza o poveste cu rochite, cand e mai maricea da-i planse de colorat cu rochite, sortulete, lucrusoare feminine ca sa o poti atrage spre feminitate si eleganta cu bun gust.Asta e doar o idee!:)
    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne cât de scumpică e!! Şi cum râde ea cu toată făţuca!Se vede că i-a plăcut la nebunie!Cât despre mizerie, lasă că strânge mami, important e că s-au simţit copiii bine. La mai mare! Să vedem si party-ul de 3 anişori :)))
    Pupici dulci
    PS Elegantă puştoaica ta!

    RăspundețiȘtergere
  7. E o dulceata Kari! Ma bucur ca s-a distrat asa de bine, a simtit ca e ziua ei! Nici eu nu-i dau rochite Evei in casa...nici nu mi-a trecut prin cap..dar poate la vara incercam :-). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. @Multumesc Oana,nici a ta nu e mai prejos.Cat despre rochite,chiar nu m-am gandit,dar am sa fac treaba asta pentru ca am vazut ca-i place.Dupa ce i-am dat rochita,ne intreba:vezi?vezi? si se mai si invartea.Asa ca vom fi si noi printese.Pupam cu drag.
    @Deea,multumim mult.Cred ca e cazul sa le imbracam si mai putin sport,le face placere,te asigur.
    @Multumim Artlotus si intoarcem imbratisarile.
    @Draga Oana,multumim din nou.Chiar ma gandeam in momentul cand scriam ,ca stiu sigur pe unde e sora-sa.Va pupam si noi cu drag.
    @Corina,de placut ii place si-i e drag,de asta sunt convinsa dupa cum s-a comportat.S-a studiat in oglinda,s-a invartit,doar ca nu stie sa nu se murdareasca,dealtfel ,ca orice copil.Gesturile sunt delicate,dar parca ii plac si treburile baietesti,mai ales daca mestereste tati.Avem vreme pentru toate.Va pupam cu mare drag si multumim pentru idei,le primim cu placere.
    @Multumim,Cristina.S-a murdarit ea,dar n-au facut mizerie,au fost cumsecade :D;) si oricum nu era asta o problema.Asteptam sa va vedem si pe voi,urmati...Va intoarcem pupicii.
    @Multumim,draga Lumi,dar cum se vede,toate au un inceput.Asa ma gandesc si eu,sa vina un pic caldura,acum parca e cam rece pe jos.Imbratisam fetele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi vine s-o pap , asa e de frumusica. Chiar ca s-a potrivit tortuletul cu mutrita ei . Scumpa si zambareata cat sa va umple inima de bucurie. vavaly.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca nu papi tot,te las,nu de alta ,dar sa-mi mai ramana si mie.Da,o mica maimutica,nu ne saturam de ea.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. mama lui karina, sa iti traiasca fata si sa mai faci petreceri grozave.

    RăspundețiȘtergere
  12. E o dragalasa!!Si ma innebuneste cu ochii astia frumosi!!Ma bucur ca v ati distrat, de fapt piticoata!Cat despre rochite, apropo, ati avut sau aveti faze cu alesul hainelor, cnd iesiti afara! :D.Pupam fetele!

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) Da Lore,multumesc si tie la fel ,iar data viitoare va astept si pe voi la petrecere.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim,multumim,Dana.Noi inca nu alegem hainele cand iesim,ce ii dau e bine dat si nu face comentarii.Am zis sa mai creasca si atunci am sa o pun sa aleaga din 2 costumatii,nu mai mult.Deocamdata nu,dar prin casa se mai joaca,se imbraca,dezbraca si o las sa se invete.Va pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  15. se pare ca ati avut parte de o distractie pe cinste! ;) Pitica se vede ca a fost tare fericita.
    ... ti-am mai zis ca e frumoasa?? :))) E scumpa tare cu zambetul acela omniprezent si ochisorii in care te pierzi...

    Pupam fetele!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim Gabi!....nu cred :D,dar nu ma supar sa ne mai spui ;).Va pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sigur ca daca ai imbracat-o in rochita Karina s-a gindit ca plecati la plimbare. Ma bucur ca distractia a fost reusita si-mi place cum sta Karina la pozat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa e Geta,de asta ne si ducea la usa.Cu pozatul e problema,nu ii place blitul,iar la lumina artificiala e musai.Te pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  19. E o printesa in toata regula. Se vede clar ca e fata lui tati si ca e topit dupa ea dar nici mami nu se lasa mai prejos cu dovezile de iubire :). Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ramona,nu e nici un dubiu ca-i fata lui tati.Profita si el acum,in rest rasfat cat cuprinde.Intoarcem si noi pupicii cu acelasi drag.

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Beatrix,
    in primul rand iti doresc sa ai parte de multe bucurii alaturi de ingerasul tau ,sa fiti sanatoase si sa aveti in preajma mereu ingerul pazitor.
    In ce priveste bloghul meu l-am pus pe butuci, nu mai am timp deloc de el.Ne zbatem intr-un adevarat iad.Soacra mea sufera de Alzheimer de 6 ani, acum a luat-o razna de tot, a fost mereu foarte dificila,egoista si lenesa iar acum e si mai si,asteapta sa-i facem noi tot,curat,mancare,schimbat scutec desi nu e la pat...e un calvar...eu o mai am si pe mama mea de 83 de ani,dar ea e harnicuta, gateste,spala,face curat doar ca se misca foarte greu din cauza incheieturilor...si mai si tremura saracuta de mananca supa din cana ca din lingura curge afara pana ajunge cu ea la gura...si cu toate astea e o luptatoare...Amandoua sunt la casele lor, le ajutam financiar si cu ce putem.Noi suntem programatori, munca asta ne solicita ,cere timp,studiu si in conditiile astea e foarte greu..Nu stiu care e viitorul nostru,nu stim ce ne asteapta, stiu doar ca avem nevoie de sanatate si ocrotire de la Dumnezeu.
    Te pup,
    Mariana

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Mariana,imi pare tare rau sa aud ca treceti prin astfel de momente grele,dar ai sa vezi ca o sa apara soarele si in casa ta.Stiu ca iti este greu,nici nu are cum sa nu-ti fie,dar o sa treaca si greul .Doar ca trebuie sa fii puternica si sa ai grija de tine pentru a putea trece si peste hopul acesta.Iti multumesc mult ca ti-ai facut un pic de timp sa stiu de tine si-ti doresc multa sanatate tie si familiei tale,iar Dumnezeu nu te-a uitat,sunt convinsa.Ai adresa mea de mail in profil si cand ai timp si dispozitie mai scrii cateva randuri.Te pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  23. Să vă trăiască minunea. Este o scumpă. Și noi am avut aniversarea acum 4 luni. Încă ne mai amintim cât de încântat a fost puiul de copii. A ieșit mare hărmălaie, dar a meritat.

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim Ela si va dorim si voua ,tot ce ne dorim si noi la puiul nostru.Adevarul este ca nu mai conteaza harmalaia cand vezi bucuria pe chipul lor.Pupici din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si plina de noroc in viata!
    LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumim frumos,Janet si va intoarcem urarile.Pupici multi.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunteti o familie frumoasa! Multa sanatate si toate bucuriile din lume sa se izbeasca de viata voastra!Micutii haiduci ii trimit pupici si ii doresc o copilarie fericita la frumusica Karina!

    RăspundețiȘtergere
  28. tare scumpa sarbatorita, si ce daca s-a murdarit, de aia e copil. Cred si eu c-a fost emotionata, ca doar era ziua ei!
    La multi anisori si de la noi. pupici

    RăspundețiȘtergere
  29. @Multumim haiducilor,dar nici voi nu sunteti mai prejos.Imbratisam si pupam micutii haiduci,carora le dorim tot binele din lume.
    @Ei Mariana,nu ca era o problema,doar are cine spala,dar nu ma asteptam totusi la performanta.Oricum,chiar nu m-am asteptat sa fie emotionata,dar se pare ca a stiut.Multumim frumos pentru urari si va pupam cu mare drag,in special pe printesa ta.Sper ca esti mai bine si te pupacim si pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi, multi anisori pentru fetita ta, sa va traiasca ! Afost o petrecere pe cinste vad. Cu drag Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumim mult,Mihaela!Asa este si-am fost tare fericita s-o vad asa bucuroasa ca are copii acasa pentru ea.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !