La multi ani,iubita mea

                   LA MULTI ANI, draga si scumpa mea fetita, care ai aparut ca un curcubeu  pe cerul vietii noastre , iar lumina ta benefica ne-a incalzit inimile , sufletele si de atunci formam un univers impreuna. Fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e pentru noi. Te-am asteptat cum  desertul asteapta ploaia, esti ceea ce ursitoarele ne-au prezis, dar nu au spus cand.
                Acum 2 ani, in spital s-a nascut un ingeras ,acel ingeras esti tu, Karina, iubita si scumpa noastra. Fie ca flacara din torta fericirii sa arda langa sufletul tau ,fie ca ploaia de ingerasi de sus sa vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vietii sa-ti fie presarat cu petale de trandafiri , fie ca luna si stelele sa aprinda in inima si sufletul tau, doar dragoste si fericire.Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu dupa fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si o bucurie in fiecare zi.Si-ti mai dorim sa ai o viata ca-n povesti ,cu vise implinite,un cer senin fara nori,alaturi de infinita noastra dragoste.





La un anisor
                                       LA MULTI ANI, PUIUL NOSTRU DRAG!

Comentarii

  1. La Multi Ani, sa va traiasca minunea, sa fie norocoasa, sanatoasa, inspirata, iubitoare si fericita.
    Mmmmm 2 anisori...ce varsta...stai sa vezi ce te asteapta de acum incolo! Va fi super, mega frumos! Va pupam

    RăspundețiȘtergere
  2. @Laurita,multumim asemenea!
    @Multumesc,Oana si abia astept,desi o sa-mi fie tare dor si de momentele astea.Va pupam si noi cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani pentru micuta Karina! Tare frumusica mai e, fotografiile sunt superbe! E nascuta aproape in aceeasi zi ca mine, buna perioada pentru o zi de nastere as spune eu :) Foarte speciale urarile tale pentru ea, are sa-i faca placere sa le citeasca peste ani si ani :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani Karina ! sa fii sanatoasa si fericita, sa ai tot ce-ti doresti in viata.
    Beatrice, sa va traiasca fetita si sa va bucurati necontenit de ea. Vad ca si mamaie/bunica nu se lasa mai prejos, se vede foarte clar ca o adora pe micuta. Va pup pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, Karina! Sa ai o viata frumoasa, plina de iubire si bucurii! Va imbratisez, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani,Karina ! Sa se implineasca dorintele mamei tale !Sanatate tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani cu sanatate, de multe bucurii si clipe minunate sa ai parte in viata, o copilarie plina de joc si poveste de care sa iti amintesti cu drag! Iar tie mami multa putere si rabdare sa-i poti oferi toate acestea! va pupicim cu totii de la mic la mare :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani frumoasa mica, sa fii sanatoasa, voioasa si sa-i bucuri pe parintii tai pana la adanci batraneti! Va trimitem cadou un pupic si o imbratisare din TOT SUFLETUL!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani,Karina!Sa fii sanatoasa,pui,sa ai o vita plina de bucurii si noroc,sa aduci numai soare in viata parintilor tai!Mami vorbeste atat de frumos despre tine incat m-a emotionat total!Pupam fata frumoasa!Petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani , Karina!Sa ti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc si o viata plina de bucurii si impliniri!Iar voi , sa va bucurati de ea si de copilaria ei mereu.Va pupam cu mult mult drag!Distractie placuta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Minune mică, la mulţi mulţi ani frumoşi, fericiţi şi cu noroc alături de mami, tati şi bunici! Să creşti mare, frumoasă, sănătoasă şi să de bucuri de iubirea infinită pe care ţi-o dăruiesc cei dragi şi să le răspunzi cu aceeaşi dragoste! Te pupăm dulce, frumuseţe de fetiţă

    RăspundețiȘtergere
  12. Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuulti ani! Sa fii sanatoasa si fericita si viata sa-ti aduca numai bucurii. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. LA MULTI ANI!Sa traiti,sa fiti fericiti,sanatosi,sa va bucurati impreuna de aceasta minune mica si frumoasa.
    Multe imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani fericiti,sufletel mic! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce isi doreste mamica ta pentru tine, sa-ti fie bine in viata si sa fii fericita mereu! Si voi, mami si tati sa aveti putere sa o cresteti si sa ii fiti mereu alaturi!
    Bea, ai scris foarte frumos, m-ai emotionat foarte tare. Va pup si va imbratisez cu mare-mare drag! Petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani!!!Karinei sa creasca mare si cuminte sa va bucure si sa va bucurati de ea.Domnul sa o binecuvinteze iar pe voiparintii ei la fel!Imbratisari calde din Spania!

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani cu sanatate, Domnul sa ii dea de toate!
    Eu vreau si poze de la aniversarea de 2 ani...si cu tortul!! Va pup cu drag pe amandoua :* :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Multi, multi ani fericiti cu sanatate si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  18. LA MULTI ANI PITICULE, SA FIE ASA CUM ITI DORESTE SI MAMA TA

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi ani fericiti pentru iubita ta frumoasa iar tu sa fii sanatoasa sa o faci mare. Va pup cu drag pe amandoua si, in special, pe Karina.

    RăspundețiȘtergere
  20. astazi am fost atat de zapacita incat am uitat sa va urez si astazi... :P
    La multi ani cu sanatate! Sa creasca mare, frumoasa si cuminte!! :)

    Va imbratisam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  21. LA multi si frumosi ani si de la noi. Sa va fie bucuria deplina deopotriva fetita si adultii care o adora. Ne ajungeti din urma !

    RăspundețiȘtergere
  22. Wow,ce surpriza frumoasa si placuta!Dragele mele,va multumesc la toate pentru gandurile frumoase,pentru urari si pentru ca sunteti alaturi de mine.Le doresc si copiilor vostri,tot ce ii doresc eu fetitei mele,alaturi de multa sanatate pentru a va putea bucura de ei.
    Va multumesc inca o data si sper sa nu va suparati ca nu am facut-o mai repede."Masa si dansul",sambata la ora 4,va astept cu drag la o felie de tort.Va pup si va imbratisez cu mare drag pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi anisori, fetita frumoasa! Sa fii mangaiere si bucurie pentru parinti! Am papat si-o felie din tortuletul tau!

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim,fete frumoase si sper ca v-a placut tortuletul nostru.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bea iata ca am trecut si eu pe la o feliuta de tort!a fost excelent iar Karina tare frumusea!:)
    Acum dupa dans va doresc o Duminica linistita si cu odihna!Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Corina,iti multumim si speram "ca ti-a placut"tortuletul nostru.O duminica frumoasa si linistita iti dorim ,iar imbratisarile noi le intoarcem cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  27. la multi ani si din partea nostra! sa creasca mare si sanatoasa, sa va umple mereu sufletul de nebanuite bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumim mult, Loredana,asemenea va dorim si noi.Va imbratisam cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !