marți, 11 ianuarie 2011

Grasime de cocos

NU ESTE PE STOC !
                  Grasimea de nuca de cocos este o grasime solida,care are consistenta unturii de porc. Are culoarea  alba si este dezodorizat, fiind recomandat atat in cosmetica, dar si in bucatarie. Grasimea de cocos in cosmetica are multe beneficii: incheaga foarte bine sapunul si face foarte multa spuma.Beneficiile lui mai includ si:
- ingrijirea parului, ajutand la cresterea podoabei capilare, oferindu-i un plus de stralucire, asigura lipsa matretii si o buna hidratare a scalpului printr-un masaj regulat cu grasime de cocos;
-ingrijirea pielii: este folosit cu succes in diferite probleme ale pielii ,inclusiv psoreazis, dermatita, eczeme si alte infectii. Mai este bun pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii.
                Prin urmare este ingredientul principal folosit in produsele de ingrijire a corpului, cum ar fi: sapunuri, creme, lotiuni, etc.
                Pentru cine este amator de sapunit si doreste sa cumpere, pretul actual 34 ron kg . Adresa de contact o gasiti in profil.
                                                       Va doresc o zi minunata!

11 comentarii:

  1. Interesante informatiile oferite de tine. Nu stiam ca este atat de benefica grasimea de cocos. Te pup cu drag.

    RăspundeţiȘtergere
  2. Informatii utile,intr-adevar si balsamul meu de par este din grasime de cocos,dar nu stiam ca se foloseste si in bucatarie! Pupilici de la haiduci!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Ramo & Mark,la noi se cunoaste prea putin acest produs.Pana sa ma apuc de sapunit,nu stiam ca exista.Dupa unele studii,se spune ca uleiul de cocos este benefic in caz de fibroza chistica si de boli gastrointestinale.Se mai spune ca exista o mare legatura intre pielea sanatoasa si nucile de cocos pentru ca are capacitatea unica de a hrani si vindeca pielea.De asemenea, acest ulei poate fi folosit in curele de slabire, deoarece ajuta la pierderea kilogramelor in plus.
    Mai mult, uleiul din nuca de cocos este o sursa de lipide antimicrobiene.
    Persoanelor care consuma in mod regulat ulei din nuca de cocos li s-a redus nivelul colesterolului LDL, al trigliceridelor si le-a crescut nivelul colesterolul HDL, cunoscut drept colesterolul bun.Sper sa va fie de folos.Pupici.

    RăspundeţiȘtergere
  4. Ma pregateam sa te intreb ce gramaj si m-am uitat mai bine, parca am citit pe alaturi; dupa ce te-am intrebat pe facebook am vazut; aiurita de mine :); grasimea e aceeasi chestie cu untul/ uleiul?

    RăspundeţiȘtergere
  5. Nu-i nimic,Alina,se mai intampla,doar nu se supara nimeni.Da,grasimea este acelasi lucru cu uleiul si din cate stiu si untul(cu asta nu sunt foarte sigura).

    RăspundeţiȘtergere
  6. buna, ai o leapsa la mine pe blog:
    http://pasiunideodinioara.blogspot.com/2011/01/my-perfect-imperfection-tag.html

    RăspundeţiȘtergere
  7. @Multumesc,Lumi,ca de obicei esti o dulce!Pupici si de la noi.
    @Clara draga,te rog sa nu te superi, dar am prestat acum ceva vreme la acest tag/leapsa.Imi pare sincer rau.Te pupacesc.

    RăspundeţiȘtergere
  8. buna ma intereseaza gramajul pachetului daca se poate

    RăspundeţiȘtergere
  9. Anonim,un pachet are 250 de gr.Sper sa te ajute informatia.Evident ca nu ma deranjeaza sa raspund la intrebare.O zi frumoasa.

    RăspundeţiȘtergere
  10. vreau si eu un kg!
    caterinas77@gmail.com
    chiar e 30 lei un kg? cand expira si in ce conditii e pastrat?

    RăspundeţiȘtergere

Comentariul sa fie precum sufletul !