Un dar din suflet si-un concurs castigat

  Toata lumea a fost cuminte si a primit daruri. Evident ca nici eu nu am facut exceptie,insa eu am primit ceva in plus,ceva ce nu ma asteptam:o felicitare minunata cu ingeras si" fulgi de zapada". Aceste lucruri minunate le-am primit de la AURELIA. Daca va intrebati ce le face atat de minunate,am sa va spun ca: felicitare este facuta de Flavia,o fetita dulce in varsta de 4,chiar daca cu ajutor,dar oricum este minunat,iar stelutele de zapada au fost lucrate manual cu mult drag de mamica ei Aurelia.Acum sa-mi spuneti voi daca nu sunt un cadou minunat?! Sincera sa fiu ,am fost foarte uimita de acest cadou neasteptat si am intrebat evident:ce am facut ca sa-l merit? Raspunsul a venit prompt si citez:''Si sa nu te las fara raspuns: nu sunteti voi mereu alaturi de noi, chiar daca numai virtual, partase clipelor frumoase din viata noastra?! Sa ne bucuram inca o data impreuna la Nasterea Domnului!" Aceste cuvinte nu au facut decat sa-mi umple sufletul de bucurie,nici nu avea cum sa fie altfel. ITI MULTUMESC INCA O DATA AURELIA PENTRU MINUNATUL CADOU SI FRUMOASELE CUVINTE.
                  Dar asta nu a fost tot. Acum ceva vreme am castigat un concurs pe blogul IRINEI, iar premiul a constat intr-o carte: Educatia acasa o alegere corecta, scrisa Christopher J. Klika. M-am bucurat mult,pentru ca a sosit si cartea inainte de Craciun. Irina a fost atat de draguta,incat a atasat si o frumusete de felicitare cu urari specifice sarbatorile. MULTUMESC MULT IRINA.
                 Asadar,eu pot sa spun ca am avut motive in plus de bucurie. Craciunul acesta a fost foarte generos cu mine si nu ma refer la cadourile primite,care au fost placute dealtfel. Eu ma refer la ceva mult mai profund,ceva ce nu primesti in fiecare zi,ceva ce mi-ar place sa primesc mereu din partea oamenilor si imi place sa cred ca stiti despre ce vorbesc?!

                  Multumesc Aurelia si Irina si va doresc sarbatori minunate in continuare. 

Comentarii

  1. Felicitari Bea! Le meriti din plin, stiu sigur. Sper ca ati avut un Craciun frumos si ca Mosul a fost darnic cu Karina! Va pupam dulce si va dorim sa intrati in noul an mai veseli si mai sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bea ma bucur pentru frumoasele surprize pe care le-ai avut!Sunt bine meritate!!!!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bea,felicitari!!!Am zis eu mereu ca esti o persoana deosebita ,cu un suflet maaaareee
    !Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase si deosebite darurile tale. Sunt asemenea persoanei care le-a primit :). Te pup cu drag si iti multumesc pentru felicitare. E minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bea, foarte frumoase daruri intr-adevar si cred ca le si meritai.Cand primesti un dar facut manual, chiar este evident ca e daruit din suflet. Eu asa cred.Sa aveti si voi sarbatori fericite in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. @Deea,multumesc frumos.Mosul a fost foarte darnic cu noi,din multe puncte de vedere,cat despre veselie,avem din plin,nu ducem lipsa,iar sanatate nu refuzam niciodata si dorim din plin tuturor.Pupici.
    @Corina,iti multumesc mult,iar gandul tau il consider un cadou in plus,alaturi de celelalte.Pupici multi.
    @Draga Oana,iti spun sincer ca imi creste inima de bucurie la astfel de cuvinte si nu pot decat sa ma bucur si sper sa nu dezamagesc vreodata,chiar si fara voie.
    @Ramona,draga mea,nu pot decat sa-ti multumesc si ma bucur ca voi credeti asta despre mine.Cat despre felicitare,eu am trimis-o cu mult drag si sper ca tia placut.Te imbratisam cu drag.
    @Mariana,de obicei las aprecierile asupra mea,celorlalti si nu pot decat sa ma bucur cand ei gandesc astfel despre mine.Iti multumesc si tie ca esti alaturi de mine in astfel de momente si iti trimitem virtual imbratisari din suflet.Pupa si goanga mica din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !