Sarbatori fericite

                            Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!  Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminele voastre.

                 Multumesc tuturor persoanelor care " calca" pragul acestui blog si sunt alaturi de mine si doresc tuturor:
                                                                  CRACIUN  FERICIT!

Comentarii

  1. Bea, multumim pentru urari! Craciun fericit si voua si toate cele bune va doresc! Petrecere frumoasa si un Mos darnic pentru Karina! Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anda si noi va pupam,iar Mosul sa fie darnic cu toti copiii pentru ca sunt cuminti si merita.Sper ca a gasit Mosul tot ce scria in scrisorica voastra!Petrecere frumoasa si voua.Pupici multi,multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris, Bea! Te pup si iti doresc din suflet sa petreci sarbatori fericite impreuna cu familia ta, sa va aduca Mosul sanatate, bucurii si armonie! Te pup si te imbratisez cu mare drag!
    HoHoHo! Merry Christmas!! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bea,sa aveti Craciun imbelsugat si Mosul sa vina cu sacul plin!Karina sa va fie bucuroasa si sanatoasa,caminul sa va fie cald si linistit,prietenii sa va fie aproape!Pupam intreaga familie!Si spor la treaba;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Un Craciun fericit si linistit! ... ingredientele (adica Ka, Bea si tati) le aveti deja; acum nu mai trebuie decat sa va bucurati de aceste clipe minunate.
    ... despre Mos sunt sigura ca va fi in continuare darnic cu voi... doar ati avut deja ocazia sa va bucurati de un prim cadou pe care vi l-a facut in avans - l-a adus pe tati langa voi. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Multumim, Luminita si va dorim si noi sa aveti parte numai de bucurii si impliniri langa gogosica voastra dulce Evi.Va pupam si va imbratisam cu drag,iar sarbatorile sa va gaseasca voiosi si sanatosi.
    @Draga Oana,Mosul chiar a fost darnic cu noi si este in continuare,se pare ca am fost cumintele.Va dorim si voua sa aveti parte ca si noi ne multa iubire care pluteste prin aer si sarbatori frumoase.Se pare ca am mai mult prieteni virtuali,ceilalti sunt ocupati cu pregatirile.Va pupam cu mult drag de la mic la mare.
    @Gabitule,ai perfecta dreptate,nu lipseste nici un ingredient si incercam sa profitam la maxim,caci anul care vine se pare ca ingredientul principal va lipsi pana la Craciunul celelalt.Pupam si imbratisam fetele frumoase si sa aveti parte de multa sanatate si bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un Craciun ca-n povesti, va doresc dragelor cumintoase, harnicute si cuminti! Va pup cu drag ;* :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Bea, va urez tie si familiei tale sa aveti parte de Craciunul cel mai frumos, cel mai voios si imbelsugat din cate exista :) Un pupic si o imbratisare speciale pentru Karina!
    Si iti multumesc ca mi-ai fost alaturi de la inceputul bloguletzului meu, ca un prieten fidel.
    Multi pupici dulci!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani si sarbatori linistite alaturi de cei dragi!Sa fiti cu totii sanatosi si sa ne auzim cu bine anul viitor!Si un Mos incarcat cu caoduri ;).Va pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sărbători fericite! Te așteaptă o leapsă la mine pe blog. Pupici de la cei mici și de la cei mari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Beatrice, multumiri si din partea mea pentru urari ! Iti doresc multa sanatate, prosperitate si veselia sa te insoteasca la tot pasul.
    Craciun fericit alaturi de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere
  12. @Liana,iti multumim din suflet si va dorim si voua sa aveti un Craciun de poveste.Va pupam si noi cu drag.
    @Deea draga,eu in general sunt o persoana fidela ,cum spuneam,dar asta se va vedea cu timpul.Iti multumim frumos de urari si sa aveti parte de aceleasi bucurii ca si noi.Karina va intoarce pupicul si imbratisarea.
    @Darianicole,va pupam si noi cu mult drag,iar sarbatorile sa va aduca tot ce va doriti voi,alaturi de sanatate multa.Pupici si de la Karina pentru scumpa voastra.
    @Multumim pantru urari Ela si va dorim si voua sarbatori pline de bucurii ,alaturi de multi pupici de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Geta , multumim pentru urari si sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu.Craciun fericit si tie alaturi de cei dragi.Pupici multi pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  14. La fel si tie, draga Bea, sa aveti parte numai de minunatii de aceste sarbatori, pace si liniste.Va pupam dulce si un Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mariana,iti multumim pentru urari si chiar avem parte de toate, fiindca tati nu lipseste de la apel.Va dorim sa fiti si voi in formatie completa,sa va bucurati de sarbatori asa cum trebuie.Va pupam cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim Amy!Va dorim si voua sa aveti sarbatori minunate.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumos "la tine",Am sa te vizitez mai des, am ochit lucruri interesante.
    Iti doresc Craciun Fericit, multa sanatate tie , micutei tale si celor dragi tie.Strange-o in brate cat poti de mult,anii trec atat de repede,
    si nu te mai intalnesti cu ei.
    Ai mei baieti au crescut atat de repede si mi-e dor de ei tot timpul cand nu sunt acasa.
    "Impodobeste mama bradul...." si lacrimi de bucurie cand ii astept si lacrimi amare cand pleaca...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mariana,iti multumesc mult si te astept si altadata cu mare drag.Ai dreptate,anii trec foarte repede,nici nu-mi vine sa cred cat de repede.Trebuie doar sa ne bucuram de toate clipele petrecute cu familia,pentru ca sunt foarte pretioase aceste clipe.Sunt convinsa ca nu-ti este usor,dar sa iei intotdeauna partea plina a paharului si lasa tristetea,ca m-ai facut si pe mine sa lacrimez.Te imbratisam si-ti doresc sarbatori minunate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Craciun Fericit! si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi,liniste ,fericire ,lumina si caldura aceste minunate zile .O imbratisare si multa fericire !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bea mereu sunt ultima.Dar cu toate acestea nu ma las mai prejos si doresc sa urez intregei tale famili Sarbatori fericite!si numai bine sa dea Domnul Dumnezeu la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  21. @Artlotus,multumim asemenea si te imbratisam si noi cu drag.
    @Draga Corina,eu am o vorba:ultimii vor fi cei din'tai.Sarbatori fericite sa fie si pentru tine si un mos bogat pentru copiii cuminti.Va pupam cu drag,de la mic la mare.

    RăspundețiȘtergere
  22. Sarbatori fericite va ureaza haiducii!!!!Multe cadouri pentru cei mici si multa sanatate pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  23. Crăciun fericit alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dragi haiduci si draga Ela,va multumesc pentru frumoasele ganduri si va doresc sa aveti sarbatori minunate alaturi de cei dragi,ca in povesti.Va pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sarbatori fericite si de la noi; un Craciun minunat, sa va ninga in suflet lumina cernuta din ceruri, sa aveti parte de sanatate, belsug si impliniri! Sarbatoare Frumoasa alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  26. Alinutza,multumim asemenea.Sarbatori minunate sa aveti si voi.Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul sa fie precum sufletul !